Az Ozora szervezői meghívták a jobbikos Mirkóczki Ádámot a fesztiválra

2013. augusztus 09. 14:48

Az O.Z.O.R.A. fesztivál szervezői azt szeretnék, ha a jobbikos Mirkóczki Ádám személyesen is meggyőződne arról, hogy „a fesztivál gazdag művészeti és kulturális programokat kínáló, nemzetközileg is elismert rendezvény”. A szervezők hangsúlyozták: remélik, elmúltak azok az idők, amikor a politika határozta meg, mi számít kulturált szórakozásnak.

2013. augusztus 09. 14:48

A Jobbik szóvivője pénteki sajtótájékoztatóján azt mondta, hogy egyszer s mindenkorra be kellene tiltani az O.Z.O.R.A. fesztivált, amely nem más, mint egy „nagy, nemzetközi drogfesztivál”. A Sárbogárd közelében kedd óta tartó fesztivál kapcsán eddig 92 ember ellen indítottak büntetőeljárást kábítószerrel összefüggő bűncselekmények miatt, ezért a Jobbik azt szeretné, ha a fesztivált betiltanák, és a büntetőeljárás alá vont külföldieket „néhány évre” kitiltanák Magyarországról ‒ közölte a politikus.

A rendezvény szervezői Mirkóczki Ádámnak küldött levelükben ‒ amelyet az MTI-hez is eljuttattak ‒ azt írták: színvonalas magyar programokat tudnak mutatni a képviselőnek, „amennyiben a külföldi programok nem ízlése szerint valóak”. Úgy fogalmaztak: „reméljük, hogy elmúltak azok az idők, amikor a politika határozza meg, hogy mi számít kulturált szórakozásnak”. „Bízunk benne, hogy erről a helyszínen saját szemével is meggyőződik” ‒ írták a szervezők a jobbikos képviselőnek.

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
brabant89
2014. augusztus 06. 21:57
"A legjobb lenne engedélyezni,sőt kötelezővé tenni a buzulást" Hát igen, akkor nem kellene rejtőzködnöd.
brabant89
2014. augusztus 06. 21:56
"Azért írta nekem hogy legalább felvállalhatom magam mert ezzel a vélelmezett faszpumpás-rúdtáncos-látensbuzi jobbik szimpátiámra célzott." Nem azért. Csak amilyen a mosdó, olyan a törölköző. Fárasztó, hogy milyen sokan milyen sokszor emlegetik ezt, hogy kötelezővé akarják tenni a "buzulást". És úgy gondoltam, hogy aki ilyen komolyan tud ilyen hülyeségeket előadni, annak egy kicsit kiforgatjuk a szavait.
brabant89
2014. augusztus 06. 21:56
"Mert a drog öl, butít és nyomorba dönt. Legalább nyíltan és nagytételben a hatóságok orra előtt nem kéne." Hát igen, a vak komondor tulajdonos Balogh élettársa is töltötte magába - Balogh-gal együtt - az etilalkohol nevű drogot, és aztán át is esett a vak komondoron. Nem tudom, miért nem lehetett drog (alkohol) mentes esküvőt tartani.
Fahrenheit 451
2014. június 16. 09:46
Nincs olyan fesztivál, ahol ne lenne drog meg homokosok, de ez előfordul egy állampárti megmozduláson is, mégsem tiltják be. A fesztiválokis kötelességei vannak a rendfenntartásnak, a szülők meg tájékozódjanak, hogy milyen rendezvényre engedik el a gyereküket.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!