A Facebook szerint a világ

2015. december 10. 07:19

A közösségi médiás alkalmazás algoritmusa szerint ezek történtek velünk 2015-ben.

2015. december 10. 07:19

Decemberben mindenki elkezdi kiadni, szerinte mi történt 2015-ben, melyek voltak a legfontosabb momentumok, amiről érdemes megemlékezni egyáltalán. Nem maradhatott ki mindenki kedvenc közösségi médiás egyeduralkodó alkalmazása, a Facebook sem ebből, sőt láthatóan ők kezdték a sort ebben a nagy visszatekintési lázban. Nyilván nem maradhatott ki Amerika legfontosabb történése, a választási cicaharc sem (ki lője ki az űrbe Donaldot), a párizsi brutális iszlamista merénylet és a Szíriában dúló polgárháború és a migránsok. Kategóriák szerint vágtatnak végig benne az év fontosabb eseményein, vannak itt efemer celebek, Star Wars mizéria, transznemű ember és a Trónok Harca sem maradhat ki, hogy akkor most meghalt vagy sem John Snow a filmben. Hiába könyvet már senki sem olvas erősít meg ebben a tényben minket Mark Zuckerberg. Érdekes azt viszont látni, a Nagy Évösszefoglalóban, hogy a Facebook algoritmusa a hetvenes évek magyar TV Híradóit megszégyenítően varázsol a hétköznapok rögvalóságából szép új világot. Lehet akkor tőlük bátran tanulni mindenkinek, az élet közösségi média nélkül amúgy is már elviselhetetlen nyomor lenne.

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2015. december 11. 00:40
Ki az a Facebook?
atila68
2015. december 10. 11:17
Decemberben mindenki elkezdi kiadni, szerinte mi történt 2015-ben. Hát nem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!