Semmi sem stimmel az első Star Wars-filmmel

2015. december 10. 10:13

A CinemaSins csapata Kevin Smith-szel kiegészülve egy húsz perces videóban sorra vette, mi nem stimmelt az első Star Wars-moziban.

2015. december 10. 10:13

Semmi sem stimmel”-sorozatában a CinemaSins csapata Kevin Smith-szel kiegészülve sorra vette, mi nem stimmel az első Star Wars-filmmel. A csatornán általában plot következetlenségeire hívják fel a figyelmet.

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
adam
2015. december 12. 13:04
Kedves MANDINER FEJLESZTŐK! A trollok szűréséhez hasonlóan lehetne, hogy a szarváras és egyéb képregény/szuperhős/egyébszerencsétlenkitaláltvilágbamenekülős híreket ikszelhessük? Továbbá. Tényleg remek, hogy már szinte minden téma aldomaint kap, szuper. De a legtöbbnél nincs értelmes fejléc, ahonnan visszaléphet az ember a főoldalra. Illetve a kommentekre kapott válaszok is már követhetetlenek így, hogy szanatét szóratnak az aldomainek között
Hirundo
2015. december 12. 13:04
Sajnos én is ettől félek... Már az árulkodó jel, hogy a két főszereplő közül az egyik nő, a másik néger... A film nagyon-nagyon PC akar majd lenni, és ezen fog elcsúszni.
Wilbur Nárcisz-11 Swain
2015. december 12. 13:04
Az eredeti Star Warsnak még megvolt a maga naiv bája, az még egy űropera köntösébe bújtatott western-mese volt. Aztán az új trilógia az elcseszett politikai kavargatós szálával, a gátlástalan CGI-használattal már jelezte a lejtmenetet (egy mesébe ne tegyünk politikai sz.rkavargatást, könyörgöm!), a legújabb rész meg az előzetesek alapján már csak egy "megvédjük a demokráciát" polkorrekt dögunalom lesz.
Megtalálta
2015. december 10. 22:02
Az aldomainezés tényleg nagyon pocsék. A logintól a friss kommentekig mindenhol bekavar.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!