A Bayern Münchennel tárgyal a magyar válogatott sztárjátékosa

2023. június 26. 13:41

A sportoló biztosan távozik klubjától, és úgy tűnik karrierje következő állomása a müncheni egyesület lesz.

2023. június 26. 13:41
null

A Bayern München együttesével tárgyal a magyar válogatott kosárlabdázó, Hanga Ádám – olvasható az Index cikkében. A lap  Matteo Andreani kosárszakíróra hivatkozva arról számolt be, hogy a 34 éves sportoló jó eséllyel a bajor klub játékosa lesz. 

A korábban a Barcelona csapatánál is megfordult kosárlabdázó az elmúlt két évben a Real Madrid együttesében játszott, amellyel idén megnyerte a férfi kosárlabda Euroligát. A Mandiner is beszámolt róla, hogy a madridi csapat nem kívánt élni a szerződésben rögzített plusz egy éves opciós jogával, így Hanga távozik a csapattól. A Real Madrid köszönetet mondott a sportolónak, és sok sikert kívánt karrierje folytatásához.

Erre pedig kosárlabdázónknak a legfrissebb hírek szerint nagyon valószínű, hogy a Bayern Münchennél lesz lehetősége. Matteo Andreani a Twitteren közölte, hogy a német klub és a kosárlabdázó közti tárgyalások előrehaladottak, így nagy az esély a szerződéskötésre.

Nyitókép: James Gill - Danehouse

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Reszelő Aladár
2023. június 27. 17:31
Fociban ez egy korrekt pályafutás. De mondjuk a Bayern kosárszakosztály azért nem a focista szint.
DrPepper
2023. június 26. 14:55
Azt hittem, Szoboszlai.
titoklajos
2023. június 26. 14:36
Egyébként meg nem örömteli, hogy egy magyar kosárlabdázó egy jó csapathoz megy játszani? Szerintem kifejezetten az! Aki másként gondolja, az gondolkodjon el a dolgon egy picit.
Ugandai Bubu
2023. június 26. 14:24
Bayern München! Magyar válogatott! Mutatjuk! Brutális! Moszkvában meg Mercédeszeket osztogatnak. A mandiner kesmanyik bulvártrolljai ezért a színvonalért kapják a pénzt? Nemzeti és polgári, az hát.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!