Havas Henrik: Undorító, ahogy a Fidesz-körüli média nemzeti hőssé avatja Szoboszlait

2023. október 29. 08:36

Az újságíró az El Clásico kapcsán emlegette fel a magyar klasszist.

2023. október 29. 08:36

A Mandiner beszámolt róla, hogy a Real Madrid 2-1-re győzött Barcelonában szombat délután. A madridi csapat győztes gólját Jude Bellingham lőtte. Havas Henrik a mérkőzés után Tényleg Szoboszlai a magyar Bellingham? címmel tett közzé bejegyzést Facebook-oldalán.

Ezt is ajánljuk a témában

„Amilyen hülye vagyok, megnéztem, hogy az M4-en hogyan kommentálják a meccset. A műsorvezető – valami szakállas balfasz – arról kezdett dumálni, hogy ez a Bellingham tisztára olyan, mint a Szoboszlai a Liverpoolban.

Szoboszlaival semmi bajom, de undorító, ahogy a Fidesz-körüli média nemzeti hőssé avatja ezt a tényleg rendkívül tehetséges srácot.

Nekem úgy tűnik, hogy a »királyi« televízió sportriportereinél a munkaköri leírásban benne van, hogy szeretjük a Fradit, még akkor is, ha az európai, harmadik ligában ügyeskedik, és imádjuk Szoboszlait, mert magyar és majdnem ő is Nobel-díjas lett, habár nem Magyarországon bontakozott ki úgy, mint Karikó meg Krausz” – írta az újságíró, majd megjegyezte: a vasárnapi Fradi-Újpest eredménye egyáltalán nem érdekli.

Kapcsolódó vélemény

undefined

Havas Henrik

Facebook

Idézőjel

Egyébként tényleg örülök, hogy a Real leverte a Barcát. Nincs mese, ők is lilák.

Nyitókép: YouTube

Összesen 109 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bunyevac1964
2023. október 29. 21:32
A nemzeti szó csapja ki nàla a biztosítékot.
jostothu
2023. október 29. 20:44
És ezzel mi a probléma te barom? Az. Nemzeti hős. Irígykedsz?
Ne szájalj
2023. október 29. 18:03
A helyzet az, hogy Szoboszlaira meg szaz ev mulva is elismeroen fognak emlekezni, HH meg csak onmaganak fontos. Narcista taplo.
papalimapapa
2023. október 29. 17:35
Hol is verték szarrá a Csintalant? Na, oda lehet vinni a Havast is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!