Magyar tehetség tűnt fel a Barcelona kispadján, egyre közelebb a debütálás

2024. január 08. 09:54

Negyedosztályú ellenfél otthonában jutott tovább a katalán óriás.

2024. január 08. 09:54

A negyedosztályú Barbastro elleni Király-kupa találkozóra alaposan felforgatta a Barcelona kezdőcsapatát a katalán mester, Xavi, aki ismét a kispadra jelölte a magyar utánpótlás-válogatott kapust, Yaakobishvili Áront.

Tehetségünk ősszel már a Rayo Vallecano elleni idegenbeli találkozón is leülhetett a cserék közé, de a felnőttek közötti bemutatkozására egyelőre várni kell.

Ezt is ajánljuk a témában

Az első perctől a pályán volt viszont a saját nevelésű, 17 éves Hector Fort, aki nem is okozott csalódást, végigjátszotta a végül barcelonai továbbjutással zárult összecsapást – egy felnőttek közötti tapasztalattal még nem rendelkező kapus esetében azonban nyilván más a helyzet.

A barbastrói kiscsapat kétszer is elkezdte a felzárkózást kétgólos hátrányból, de nem tudott csodát tenni. A hajrára többek között Gündogant és Lewandowskit is becserélő Barcelona végül 3–2-re nyert és várhatja a következő ellenfelet a spanyol Király-kupában.

Fotó: Jose Breton/Pics Action/NurPhoto

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Búvár Kund
2024. január 08. 13:38
Olyan messze van, mint Makó vitéz Jeruzsálemtől, amikor a Spliti tengerparton állt.. Már bocs... Kapusposztra a legnehezebb bekerülni ilyen sztárcsapatnál. Egy magyar srác már évek óta ül a Juve kispadján ilyen poszton. Ilyen csapatok befutott sztárokat tesznek be kapusnak nem utánpótlásból felkerülteket.
Töki
2024. január 08. 11:22
A bátyja, aki meg középhátvéd a listavezető Girona padján volt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!