Gyere le Borsodba, öcsém!

2011. december 05. 20:09

Sátorba kitelepült félhippik, karneválra készülő munkanélküliek (?) még a bajszát se tudják megbirizgálni a fenevadnak.

2011. december 05. 20:09
Muki
Fejlövés

„Szóval tényleg gáz ez az egész, de annyi bizonyos, hogy sátorba kitelepült félhippik, karneválra készülő munkanélküliek (?) még a bajszát se tudják megbirizgálni ennek az egyébként tényleg veszélyes fenevadnak. Kár, mert nemcsak piszkálni kellene, hanem szelídíteni is.

Azért elnézve e népeket, felmegy az emberben a pumpa. Nem úgy néznek ki, mint akiknek túl sok mindenben hiányt kellene szenvedniük. Tényleg tragédia, ha a négy hatezer köbcentis monstrumból el kell adni mondjuk kettőt, az ötszáz négyzetméteres házból meg át kell költözni egy picit kisebbe. Közben meg 11 milliárd dollárt
költöttek a fekete péntek idején. Le kéne jönni Borsodba, haver!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
marko11
2011. december 06. 01:06
A konzumidióta ennek a szép új világnak az alapköve. "A hitelre szoktatott, s emiatt önmaga lehetőségei fölött élő, pazarlóan fogyasztó embert tömegesen Észak-Amerikában állították elő. Az erős rászoktatás már majdnem kényszerítés. Az amerikai konformizmus, az életforma kényszerítése gyilkos verseny-kényszerítés. A konformista ember belebetegszik, ha lemarad, ha neki nincs meg, ami a szomszédnak, vagy körbelinek már megvan. A fogyasztói társadalom fénykorában Amerika megengedhette magának ezt a megalapozatlan nagy lábon élést, mert a túlzott fogyasztás valóban felpörgette a gazdaságot és a termelés is otthon történt, a túlzott fogyasztáshoz sok munka társult. Csak miután a nagytőke és a bankok kihelyeztek fontos termeléseket az olcsó munkaerő harmadik világába és elkezdték a virtuális pénzszaporítást, a minden fedezet nélküli pénzcsinálást a derivatív-játékokkal, fogadásokkal és az értéktelen értékpapírok csomagkénti csereberéjével, vagyis amikor a pénz már önmagáért szaporodott és semmi köze sem lett a valódi gazdasághoz és a termeléshez, akkor rendült meg a túlzott fogyasztás rendszere. Ma pedig összedőléssel fenyegeti a világot." (Csurka)
saddlenode
2011. december 06. 00:27
a nyomorult kelet-európai nyugat-gyűlölet eklatáns megnyilvánulása. egyszerre gyűlölni a nyugati kapitalizmus csillogását, meg az igazságtalanságai ellen lázadókat: ez az örök magyar bugris, a frusztráció által éltetett jellem, aki rendszerfüggetlenül ugyanaz a fasiszta, sztálinista és újkapitalista rezsim alatt. a (relatív) szabadság és a tennivágyó jóakarat látványa - ami az OWS-en megfigyelhető - ugye elviselhetetlen. ami a bajuszmegpiszkálást illeti: http://usnews.msnbc.msn.com/_news/2011/12/02/9166035-foreclosed-homes-empty-lots-are-next-occupy-targets az occupy-osok most kilakoltatásokat akadályoznak meg, de pl. attól ahogy oakland-ben vagy a UC Davis-en oszlattak pár hete ez az álborsodi barlanglakó vszeg besz.rt volna. abba nyilván nem is érdemes belemenni, hogy láthatólag fogalma sincs az amerikai állapotokról, 46 millió amerikai van food stamp-en stb., lehetne sorolni. a black friday-en tolakodók pedig talán nem azonosak az OWS tüntetőkkel, hmm? elég nagy ország az USA. talán KI kéne nézni Borsodból, "Muki"! (már ha ott van az illető, amit kétlek. ugyanis a "mennyé le Borsodba!" szöveg használói tipikusan budai, diplomás rasszista taplók, akik igen ritkán járnak Borsodban)
*ufó*
2011. december 05. 20:40
na, ha jól látom, akkor 2011. december 03., szombat 07:00 - kor jött ki ez az iromány, tehát van konzerv poszt, meg egy kis sp, meg a móúnika só, gondolom, érik az arculat-váltás a mandineren :) az poszthoz: mukikám, nem mindegy, ki mit csinál ? 2012 - end of the wörld, a mayák mögmondták, gecó :-)
Kázmér Kacsa
2011. december 05. 20:28
Inkább gyere el borsodból Muki!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!