Kezdődik!

2013. július 23. 14:08

Tíz év telt el azóta, hogy Bodajkon 2003-ban először vettem részt a Csillagponton.

2013. július 23. 14:08
Pálfi Zsuzsanna
Reposzt.hu

Már épp kezdett bűntudatom lenni, hogy idén nem vállaltam semmilyen szolgálatot, de rájöttem, hogy így is fontos feladatom van. Nagyon lényeges a rátermett főszervező, a különböző munkacsoportokban szolgáló önkéntesek nagy csapata, de semmit nem ér a munkájuk, ha nincsenek »sima« résztvevők, akik a kialakított kereteket, programokat megtöltik élettel, akik barátokra, társakra találnak, akik összetalálkoznak, vagy éppen szorosabbra fűzik a kapcsolatukat Istennel. Akik visszajeleznek, akik megköszönnek, akik imádkoznak, akik rácsodálkoznak, akik nevetnek, akik kérdeznek, akik megismernek, akik megélnek/átélnek, akik meghallgatnak, akik elmondják, akik hozzátesznek az egészhez a saját színükkel. Milyen jó lenne, ha nem felejtenénk el, hogy résztvevők nélkül a leggondosabb előkészületek ellenére sincs találkozó, nincs öröm, nincs közösség, nincs igazi áldás. Részvevők nélkül nincs gyülekezet. Adja Isten, hogy a több ezer, akikért több százan dolgoztak, odaérjen, aktívan jelen legyen, hozzátegyen, és mindannyian hálát adhassunk a Mindenhatónak, s elfogadjuk a Csillagpontra készített áldásait.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!