Ozorát lehúzta a magyar ugar

2013. augusztus 06. 09:59

Ez az egész balhé Ozora körül ismét el kell gondolkodtasson bennünket arról, hogy valóban szeretnénk-e egy olyan országban élni, amit ezek a kulturkampfos zélóták megálmodtak nekünk.

2013. augusztus 06. 09:59
Sárosi Péter
Drogriporter

„Amennyiben a kormány drogmentes fesztiválokat szeretne látni, akkor javaslom, hogy tiltsanak be minden olyan rendezvényt, ahol tíznél több fiatal gyűlik össze, és tiltsák be a hanyatló Nyugat olyan fertelmes vadhajtásait is, mint az elektronikus tánczene, amire ezek az elfajzott mai kölkök vonaglanak. Nem való az magyar fiatalhoz, hogy úgy hajladozzon a szélben, mint a nád, és közben olyan gesztusokat tegyen, mint a párosodó pávián. Ezenkívül ültessünk megfigyelő chipet minden tinédzser fülébe, ezen aztán vonalkód-leolvasóval ellenőrizhetik a rendőrök a törzskönyvét, a gazdája adatait és az esetleges iskolai kihágások számát. Ha meg ismerkedni akar a kölök, akkor menjen csak el a kormány által meghirdetett társválasztó bálokra, ahol jóféle szalonzenére lötyöghet egy pofa limonádé mellett, miközben Gizi néni felügyel rá.

De ha már mégis úgy gondoljuk, hogy nem a viktoriánus időkben élünk, és hogy országimázsunknak, turizmusunknak igen nagy hasznára vannak az ifjúsági fesztiválok, amelyekből szép magyar hazánk sokat profitál, akkor vegyük le végre a drogellenes rózsaszín szemüveget. Ismerjük fel, hogy a rendőri vegzálás nem az egyedüli, sőt, még csak nem is a logikus reakció azokra a kockázatokra, amiket a drogfogyasztás jelent a fiatalok számára. Ezerszer tapasztaltam már fesztiválokon, hogy a rendőrpara nem csökkenti a drogfogyasztást, a drogok éppen olyan hozzáférhetőek maradnak, ellenben kockázatosabb, rejtőzködőbb fogyasztásra késztet. Nem egy történetet hallottam arról, hogy a rendőrök megjelenése miatt a fesztiválozók bevették a náluk lévő összes bélyeget, tablettát, nehogy a rendőrök megtalálják náluk – és aztán éppen emiatt lettek rosszul. És hogy azok a fiatalok, akik rosszul lettek, nem mertek segítséget kérni, mert féltek attól, hogy előállítják őket. Idén nyáron történt meg az is, hogy a rendőrök nem engedtek be egy ivóvizet szállító ifát a S.U.N. fesztiválra, mivel lejárt a forgalmija – eközben a 40 fokos hőségben táncoló fiatalok víz nélkül maradtak, és többen rosszul lettek. (...)

Ezúttal is szeretnék gratulálni a magyar hatóságoknak ahhoz, hogy lerombolnak valamit, ami egyedülálló, világszínvonalú értéket képvisel. Ez az egész balhé Ozora körül ismét el kell gondolkodtasson bennünket arról, hogy valóban szeretnénk-e egy olyan országban élni, amit ezek a kulturkampfos zélóták megálmodtak nekünk. »A gaz lehúz, altat, befed, s egy kacagó szél suhan el a nagy Ugar felett.«” 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 128 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Rák úr
2016. december 04. 18:37
http://indavideo.hu/video/SP-_Hulljon_a_ferges_hippihe
tade7
2016. július 28. 19:59
Persze,csak Portugáliában,Svájcban,Németországban,Erdélyben,Franciaországban,Horvátországban,Görögországban,Törökországban,Olaszországban.....nem.
1000bocs
2013. augusztus 30. 16:41
Ez hülye.
kamasuka
2013. augusztus 12. 19:25
Ezeket idegen bolygón tenyésztik vagy valahol klónozzák? Pár napja egy hasonló más kapcsán hasonló hülyeségeket ordított a netre, és ugyanúgy el is hitte azt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!