A mi adóforintjainkból finanszírozza a Fidesz az elnyomásunkat!

2017. június 15. 11:48

Ez egy olyan rendszer, ahol mi finanszírozzuk az adóforintjainkból azt, hogy a pofánkba hazudjanak, de még azon is nyerészkednek, hogy a pofánkba hazudnak: éppen ebből tartják el azt a médiagépezetet, ami állandósítja ezt a rendszert.

2017. június 15. 11:48
Jámbor András
Jámbor András
Kettős Mérce

„Persze még bőven van szabad média Magyarországon, de egyre kevesebb, miközben évről-évre egyre több pénz megy a kormánypárti médiának, akikkel egyszerűen nem lehet versenyezni, mert ők megélnek a versenyen kívül is. De ha még hirdetőket is szereznek, azzal a médiapiacról, a versenyből veszik ki a pénzt, és így fojtják meg az állami pénzből alig-alig részesülő médiatermékeket. Amit pedig kivéreztettek, már könnyebb felvásárolni, ellehetetleníteni, bezáratni.

(...)

Ez egy olyan rendszer, ahol mi finanszírozzuk az adóforintjainkból azt, hogy a pofánkba hazudjanak, de még azon is nyerészkednek, hogy a pofánkba hazudnak: éppen ebből tartják el azt a médiagépezetet, ami állandósítja ezt a rendszert.

A kérdés persze az, hogyan lehet ezen változtatni. Nyilván mi elsőre azt mondjuk, hogy támogatni kell az olyan független projekteket, mint amilyen a Kettős Mérce is, hogy ki kell állni a megtámadott médiumok mellett. De fontos az is, hogy minél több emberrel értessük meg a rendszer működését, hogy hívjuk fel annak a figyelmét, akik ezekről az oldalakról oszt meg tartalmakat, hogy milyen rendszert támogat ezzel.

Végső soron pedig politikai választ lehet adni 2018-ban, csak hát éppen ezt a politikai választ, a kormány leváltását nehezíti meg ennek a szisztémának a működése. De bármilyen ijesztő is ez a rendszer, nem legyőzhetetlen.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 73 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2017. június 16. 18:08
A hülyeség nyomja fejeteket öcsém, attól vagytok elnyomva.
néhai Ch.Pilot
2017. június 16. 14:33
Igen, jámbor kérődző, ez is egy módja annak, hogyan kell előre megmagyarázni egy választási vereséget.
atila68
2017. június 15. 19:57
Kedves Legalja! Neked jut "bőven" "szabad média" ahol hányhatod a vért szégyent hozva ezzel gyermekeidre, szüleidre, és mindazokra akik kellene, hogy jelentsenek számodra valamit, valami értéket képviselhetnének a gyűlölettel terhelt univerzumodban.
Mindjárt
2017. június 15. 18:51
"A mi adóforintjainkból finanszírozza a Fidesz az elnyomásunkat! Ez egy olyan rendszer, ahol mi finanszírozzuk az adóforintjainkból azt, hogy a pofánkba hazudjanak, de még azon is nyerészkednek, hogy a pofánkba hazudnak: éppen ebből tartják el azt a médiagépezetet, ami állandósítja ezt a rendszert." Tökéletesen leírta a felcsúti mafia kormányt
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!