Nyílt levél Gulyás Mártonnak

2017. június 09. 18:32

Nem vagyok se az anyád, se az apád, de még a tanárod sem, hogy arra tanítsalak, ez miért így normális.

2017. június 09. 18:32
Válasszunk
Válasszunk

„Kedves Gulyás Márton!

Láttam nem egy megmozdulásodat, ahol bizony a valamivel több mint 2 millió FIDESZ szavazó kapcsán megemlítetted: Ezek a szavazók meg vannak vezetve. Sokkal könnyebb a másikat megvezethető hülyének tartani, mint megérteni az érveit, és hallgatni rá. De tudom mit is várhatok egy olyan embertől aki a saját bírósági ügye kapcsán arról beszél, ha nem rongálhat akkor oda a véleményszabadság. Tök jó. Országos mozgalmat indítottál, közszereplő vagy, ellened is lehet tiltakozni. Lehetne ezt a te neveltetésed szerint normális módon, rongálással (mondjuk a te és a családod tulajdonát célba véve), a másikat kvázi hülyének beállítva csinálni, azt állítva »mi aztán mindenkit képviselünk aki nem áll Gulyás Márton mellett« és a földön elég sok ilyen ember van...

Vagy lehet úgy ahogy szerintünk normális. Érvelve.

Még akkor is, ha a pro- és kontra érvek tükrében ugyanazt újra és újra megvizsgálni hosszú és unalmas blog postot eredményez és joggal kapom meg azt, ez így nem »írói, újságírói munka«. Igaz nem is fizetnek érte, nem is munka. Tudom nem vagyok se az anyád, se az apád, de még a tanárod sem, hogy arra tanítsalak ez miért így normális... Így csak arra kérhetlek, hogy nézd el nekem azt, hogy érvelek is.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 76 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gutyanj
2017. június 10. 15:47
"Kedves" ??? Gulyás Márton kedves? Senki, csak egy polgárpukkasztó okostojás. Ez ma nagyon népszerű. A politikában ő, a színházban Alföldi Róbert. De azt hiszem nem csak ez közös bennük. Arról az eLMeBeTeQségükről viszont nem tehetnek.
makapaka2
2017. június 10. 14:06
Gulyás Marcinak a rendbontáson, az elégedetlenkedésen, a hisztéria keltésen kívül nincs máshoz tehetsége. Rossz vicc még a gondolat is, hogy egyszer ő lenne az ország vezetője.
Mich
2017. június 10. 12:57
Ez a Senki (és senki által meg nem választott) Marcika eltörölné az Alkotmányt. Ő legalább kimondja, amit a libsik+bolsik+nácik gondolnak...
1istvan
2017. június 10. 09:10
csak sajnos nem érvel. felsorol sok marhaságot, igazságot, jót és rosszat, összefüggéstelenül és túlságosan bő létre eresztve, logikai buktatókkal, gondolatmeneti gubancokkal. a pasi el se olvassa, mint ahogy a levélíró se futotta át még egyszer a levelét, pedig jót is tehetett volna vele.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!