Visszabontás

2017. július 02. 15:13

Az is benne van a pakliban, hogy a legjobban teljesítő közmunkásbrigádok kapják meg a paneleket, hogy építsenek belőle valamit. Mindegy, hogy mit, csak valamit.

2017. július 02. 15:13
Tompos Ádám
Magyar Nemzet

„Az is benne van a pakliban, hogy a legjobban teljesítő közmunkásbrigádok kapják meg a paneleket, hogy építsenek belőle valamit. Mindegy, hogy mit, csak valamit. Valamit, amit le lehet fotózni, szalagot lehet előtte átvágni, nagy ívű beszédet mondani mellette. A lényeg, hogy át tudja adni a polgármester a térség országgyűlési képviselője társaságában, a helyi lapban pedig megjelenhessen egy cikk arról, hogyan »épül, szépül kicsiny településünk«. És hogy akinek ez nem tetszik, az tudjuk kicsoda. Vagy micsoda.

Aztán az is előfordulhat, hogy el kell raknunk azokat a panelelemeket valami biztonságos helyre. Mert mi van akkor, ha tényleg bejön a kormány összes hosszú távú terve, és egyszerre okoz majd kisebb lakhatási válságot egy baby boom, valamint a Soros migránsai meg Brüsszel terroristái elől hazánkba menekülő németek, hollandok, franciák, meg a szárnyaló gazdaságunk miatt az akkorra már végleg lehanyatló Nyugatról visszaköltöző magyarok tömege? Akkorra már készen kell állnia országunknak arra, hogy gyorsan kezelni tudja e rétegek problémáit! Úgyhogy még az is lehet, hogy a visszabontott épületelemekből új toronyházakat kell majd felhúzni.

Bízzunk benne, hogy vezetőink felelős és bölcs döntést hoznak majd, az egész ország és persze a benne élő emberek érdekeit tartva szem előtt. Az biztos, hogy nem lennék Brüsszel vagy Soros György helyében, amikor mindez megvalósul!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Giuliano
2017. július 03. 12:00
Egye fene,Lázárnak én megteszem referenciaként,hogy azt a panelt,amelyben ő tengődik a 10-ediken,a Vértes vadonából kinyűtt 40 méteres földlabdázó mammutfenyőkkel U alakban körbeültetem,nehogy a Nap a fejében még további kárt tegyen! Nem árt jóban lenni a pot. új királlyal,ha a mostani lesz hűlt tetem.
OrangeOrder
2017. július 02. 22:44
de gáz
néhai Ch.Pilot
2017. július 02. 22:03
Jesszus! A "Simicska-csicska" jelző erre a cikkre már dicséret lenne! :-)
puszika
2017. július 02. 20:28
Meg a ti összes ostobaságotok benne van a pakliban ott a Magyar Nemzetnél fiam!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!