Ősök nyomán

2018. május 10. 16:18

Aki pusztán a származásom miatt támad, az tegye hozzá azt is, hogy nem csupán a vérbíróval volt közös ősöm, hanem Mátyás királlyal is.

2018. május 10. 16:18
Toroczkai László
Facebook

„ŐSÖK nyomán: VÉRBÍRÓ, SZILÁGYI, HUNYADI MÁTYÁS 

Az első karaktergyilkossági támadást 2006-ban, a tévészékház ostroma után indították meg ellenem a Fidesz megmondóemberei, Bencsik Andrással, Bayer Zsolttal az élen. Akkor vették elő először a vérbíró- és az ügynökvádat ellenem, abban az időben éppen MSZP-ügynöknek tituláltak, de voltam én már a rágalmak szerint román, szerb, szlovák és egy magyargyűlölő szerb politikus szerint a CIA ügynöke is. Lassan el kéne dönteni...

A Jobbik elnökválasztási kampányában most éppen Fidesz-ügynöknek hazudnak. Teszik ezt olyanok, akik a Jobbik pénzéből élnek. Engem, akit a Jobbik vezetői közül egyetlenként hurcoltak el bilincsben a saját lakásomból a gyermekeim szeme láttára a Fidesz-kormány pribékjei egy tüntetés miatt 2012-ben (majd kaptam fél milliós büntetést), engem, aki nem csupán legyőztem a korrupt fideszes polgármester-ellenfelemet, de feljelentettem, elszámoltattam. Engem, aki az elnökségből egyedül utasítottam vissza nyilvánosan is Gaudi-Nagy Tamás kritikáit. Terjesztik újra emellett a vérbíró-vádat is suttogva és kevésbé suttogva, telefonálgatva és nyilvánosan például itt:(https://www.facebook.com/Vona-G%C3%A1bor-visszav%C3%A1runk…/) vagy itt: (http://vonagaborvezess.com/).

Nos, Tutsek Gusztáv Vazullal való rokonságomról én magam írtam a 2005-ben megjelent könyvemben. Tudatos csúsztatás, hogy a nagyapám lett volna, valójában a dédnagyapám volt. Születésem előtt 7 évvel az én családomtól távol halt meg. A vérrokonságon kívül semmi közünk nem volt hozzá. Emiatt lehet mocskolni, támadni engem, nagyon régóta tűröm. De, aki pusztán a származásom miatt támad, az tegye hozzá azt is, hogy nem csupán a vérbíróval volt közös ősöm, hanem Szilágyi Mihály, nándorfehérvári várkapitánnyal, törökverő hadvezérrel, Magyarország kormányzójával, s édesanyja révén Mátyás királlyal is. Tutsek Gusztáv Vazul édesanyja ugyanis székelyföldvári Szilágyi Izabella, a magyar történelemben kiemelkedő szerepet játszó horogszegi Szilágyi család leszármazottja volt. Akit érdekel, itt olvashat erről bővebben:

https://toroczkailaszlo.hu/#csaladtortenet”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 88 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
2018. május 11. 23:37
Orbán utódai legfeljebb csak annyit mondhatnak az ősükről, hogy piszok lopós volt az öreg. :D
catalina9
2018. május 11. 17:30
Aki pusztán a származásom miatt támad, az tegye hozzá azt is, hogy nem csupán a vérbíróval volt közös ősöm, hanem Mátyás királlyal is. " sőt Ádámmal is!
Mich
2018. május 11. 00:51
Toroczkai és Vona... Az egyik (náci) kutya, a másik (náci) eb...
néhai Ch.Pilot
2018. május 11. 00:33
Sőt, Ádám és Éva leszármazottja is vagy (mint mindannyian)... :-) Te szerencsétlen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!