Ennyit a „zöldek” hitelességéről

2019. július 30. 18:44

A Párbeszéd politikusain egy letörölhetetlen és kimagyarázhatatlan szégyenfolt éktelenkedik.

2019. július 30. 18:44
Pálfalvi Milán
Pálfalvi Milán
Facebook

„Miközben Tordai Bence a KDNP teremtésvédelmi hitelességét kéri számon Harrach Péternek írt nyílt levelében, aközben éppen rajtuk éktelenkedik egy letörölhetetlen és kimagyarázhatatlan szégyenfolt. A Párbeszéd politikusának frakciótársai ugyanis a jobboldallal szemben nem szavazták meg a Biológiai Sokféleség Egyezményhez kapcsolódóan azt a jegyzőkönyvet, amely elismeri Magyarország szuverén jogát saját környezeti erőforrásaihoz, valamint az igazságos és méltányos haszon-megosztást a biodiverzitás terén.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
catalina9
2019. július 31. 10:23
ezek nem zöldek, hanem klorofillbanditák...
makapaka2
2019. július 31. 10:11
Bolsik , most éppen zöld ruhában, mert a vörös kiment a divatból.
hajduj
2019. július 31. 08:54
Bencuska és hittársai sok dologról szólnak, fröcskölik a nyálukat, de hiányolom a nagy környezetvédő zöldektől, hogy nagy a kuss Márki-Zay úr szemétgyüjtögető szenvedélyéről, amivel hamarosan parkányparadicsom lesz a város
Pierre
2019. július 30. 22:16
és megkérdezted már, propagandista, miért nem szavazták meg? Egy újságíró ezzel kezdené.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!