Fekete-Győr hazugságvizsgálata félkarú óriás

2021. március 30. 20:03

A vizsgálatra vastagon rávetül az ordas nagy hazugság réme.

2021. március 30. 20:03
Johannes Thezeroth
Mandiner

Megtörtént Fekete-Győr András hazugságvizsgálata, lelkének összes rejtett zugába elhatoltak hideg kezek, bevilágítottak neki, kihúzták mind a fiókokat és csúnyán felforgatták a padlást, jaj! – fakuló nyári emlékek gyönge fűszálait széjjelfésülve kerestek-kutattak pártelnök úr testében irgalmatlan teljesítményű ipari reflektorokkal.

És semmit nem találtak, semmit.

Az eseményről készült felvétel mindenesetre erősen indul: András nagy lendülettel halad a kínzókamra felé, valahogy tisztán érezni rajta, hogy csúcsformában van, hogy még oda se ért, de máris teljes erőből egyáltalán nem hazudik, a legnehezebb sorosos gyakorlatok után is valósággal beleáll majd a földbe,

váll és csípő párhuzamosak, szemek az égnek, kézfejek kecsesen kifelé, legyezőformán, ugyanakkor férfiasan –

nézni is öröm ezt a magyar fiút egészen egyszerűen, az edzője meg is könnyezte őt az egyik edzés után, így beszélik, fönfkomanojn, súgta felé halkan, szinte engedékennyé vált az irányában, úgyhogy az utolsó hetekben már csak napi húsz ampullát írt föl neki lónyugtatóból.

Az mondjuk levon valamennyit a produkció élvezeti értékéből, hogy bár a komoly vizsgálatot a videóhoz mellékelt leírás tanúbizonysága szerint „szakember" végezte, konkrét szaknévvel azért nem különösebben sikerült összekenni a környéket; sehol egy Prof. Tóth Béla, vagy egy csoffadt Dr. Tóth legalább, szóval bárki, akiben a minden bizonnyal tényleg lenyűgöző szakértelmet valamelyest lehorgonyozhatnánk.

...

Azért az nem semmi, testvérek, hogy egy pártelnök totális őszinteségét bizonyítani hivatott hazugsávizsgálós felvételre rögtön a legelső percben vastagon rávetül az ordas nagy hazugság réme; hogy ha akarom,

komoly szakértő tudniillik ő is, a sarki pék, egyszer feltétlenül kóstoljad meg a tökmagos óriáspogácsáját.

Szotyit is tesz bele – érzéssel, persze –, és durumlisztból készíti, de ettől nem szabad megijedni, ugyanis arannyá válik a durumliszt a kezében, sőt, végső soron épp annak köszönhetően lesz az óriáspogácsája pontosan olyan, mint egy álom.

Nagy mutatvány, mondom, de a Momentumnak sikerült kiviteleznie.

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pajzs
2021. március 31. 16:35
Persze, hogy színház ez, és a hülyék beveszik. Egyrészt, ha nincsen tétje, az ember nem izgul, nem is akar tagadni semmit, a műszer nem tud mit kimutatni. Másrészt, egy felelős kormányzati, vállalati... pozíciót sosem betöltött embernek, ahol azért kell nehéz döntéseket is hozni, akár nap, mint nap, és hát ugye akkor vannak kísértéseknek is kitéve (!), nem ellenzékben, ugyan mi titka, hazudni valója lehetne??? De kommunikációs és manipulációs szempontból nagyon is működik. Sok a hülye, aki nem lát át a szitán. Meg nem is akar.
pensioner
2021. március 31. 12:38
Borostás bakfis.
ThunderDan
2021. március 30. 23:57
Egyébként kezdem azt gondolni, hogy már most jön elő ennek az előválasztási cécónak egy kellemetlen mellékhatása: Az összes jelölt-jelölt egymásra licitálva JÁTSZIK A HARDCORE KEMÉNYMAGNAK - mert ugye őket kell meggyőzni (ha ez az előválasztási cécó valós). De mindeközben ez az egész taszítja a bizonytalanok nagy tömegét... úgy meg nehéz lesz ráfutni 2022-re.
Csubszi
2021. március 30. 23:37
Nem baj, bohóckodjon csak. Feri úgyis kicsinálja, mi meg kérünk egy KVt!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!