A kormány és szolgálói foglalkoznak a múlttal, mi az ország jövőjével

2021. június 08. 14:56

A nyelvvizsgám után kutató lakájsajtónak pedig hadd segítsek egy dátummal: 2000. május 29.

2021. június 08. 14:56
Karácsony Gergely
Karácsony Gergely
Facebook

„Kialakult hát a szereposztás. A kormány és szolgálói foglalkoznak a múlttal, dagonyáznak a múlt unalomig ismert vitáiban, fújogatják a port 20 évvel ezelőtti iratokról. Mi pedig foglalkozunk az ország jövőjével, a változás és a jóvátétel programjával. Nekem megfelel így.

Az Oktatási Hivatal és a Corvinus egyetem vitájába nem tisztem beleszólni, de tiszta szerencse, hogy annak a több száz diáknak, aki nálam, tőlem tanult, már semmiben nem befolyásolja az életét, hogy az Oktatási Hivatal jobb sorsra érdemes munkatársai most politikai megrendelésre a Corvinus egyetem 20 évvel ezelőtti szabályzatait kénytelenek bújni. A nyelvvizsgám után kutató lakájsajtónak pedig hadd segítsek egy dátummal: 2000. május 29.

Jut eszembe, a minap találtam egy 1993-as újságkivágást, kíváncsi vagyok, ebből mit tudnak kihozni?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 90 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Fila2020
2021. június 09. 13:26
Karácsony akkor segítene a sajtónak, ha tartana sajtótájékoztatókat rendszeresen, mint elődje, és válaszolna a feltett kérdésekre. Nem bújkálni, mellébeszélni, vagy jópofizni kellene. Gyáva, és gerinctelen ember. Már a főpolgármesteri feladat is bőven meghaladja képességeit.
certus
2021. június 09. 09:27
Pályázik egy feladatra. Teheti. A kérdés: tendelkezik-e az ehhez szükséges minimálisan elvárt tudással és képességekkel, vagy sem. Hát, nem úgy tűnik.
Kala pál
2021. június 09. 06:26
Foglalkozz a múlttal 2015-ig visszamenőleg. Nézzél szét a környező országokban, számold meg az Orbánnal ujjat húzó politikusokból hány üzemel jelenleg. Na ez a sors vár rád is!
kishegyi
2021. június 09. 06:16
Nekünk ne dátumokat nyomass itt, te szánalmas, főpolgármesternek csúfolt akárki, hanem kamerák előtt szólalj meg folyékonyan angolul! Apropó: a vendéglátósoktól inkasszózott állami segítséget hová tüntetted el? (Kérdezhetem mert még mindig vészhelyzetben egyszemélyben kormányozza Budapestet ez a léhűtő).
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!