Nálam nagyobb orbánista csak a mesében létezik

2021. július 12. 16:10

...de az a bizonyos söralátétesen adózó, ügyintéző világ még messze van.

2021. július 12. 16:10
Szentesi Zöldi László
Facebook

„Nagyon örvendetes, hogy megnyíltak a kormpányablakok, ahogy az is, hogy a borászoknak az eddigi 246788 előírás helyett már csak 64555 előírásnak kell eleget tenniük, ha kipakolják a portékájukat egy bemutatón.

Ha azonban a vállalkozásod pénzügyeit és az adózásodat át akarod látni, ha pályázol, ha lépést akarsz tartani a jogszabályi háttérrel, szinte reménytelen a helyzeted. A bürokrácia vastag guanóréteget terít eléd minden szinten. Szó szerint hetekbe, hónapokba telik a legapróbb ügyek elintézése, miközben állítólag vállalkozásbarát környezet kialakítása a cél.

Szerintem nagyon gáz a helyzet, ha a hivatali útvesztőkbe kényszerülsz, ember legyen a talpán, aki az ellenjegyzések, hiánypótlások, aláírási címpéldányok, erkölcsi bizonyítványok és lelkészi ajánlások labirintusában nem adja fel a kilátástalan küzdelmet.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 63 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
T. Péter
2021. július 13. 13:48
Úgy kell ügyet intézni, ahogy a Ginop-támogatás sikerült a minap. Tiszta siker volt, minden résztvevő boldog.
zenitaph
2021. július 13. 09:53
Nagyon vicces hogy elkezdődött ez az egymás szavába kiabálás hpgy ki a legnagyobb orbánista. Megadja, vagy Szentesi vagy GFG- ki kiabál hangosabban? ... ez már az a verseny, hogy 2022 után ki tud bent maradni a körben, ha kevesebb lesz az erőforrás.
Gizus
2021. július 13. 09:11
Jav.: Szavazni helyett savazni
Kanóc
2021. július 13. 00:34
Életemben nem néztem még Szentesi fészbukoldalát, mégsem nyílik meg. Ez egyet jelent: a Mandiner vagy kiadja a kommentelők adatait másnak, vagy Szentesi bennfentes, annak ellenére, hogy semmilyen nyoma nincs az impresszumban. Így vagy úgy, de menjen a büdös picsába.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!