A megőrülni készülő ellenzéki sajtó kedvéért

2022. február 11. 07:37

Kétfajta ember van, az egyik akar az összefogósdira szavazni, a másik nem.

2022. február 11. 07:37
null
Hont András
Hont András
Facebook

„A megőrülni készülő ellenzéki sajtó és a régen megőrült vérvörös kommentbrigádok kedvéért: két fajta ember van, az egyik akar az összefogósdira szavazni, a másik nem. Ez utóbbi akkor sem fog változni, ha leüvöltik a Kutya Párt fejét.”

Nyitókép: Mandiner/Mátrai Dávid

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 73 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
fapipa
2022. február 12. 10:29
A kutyák az egyik farkukat már kölcsön adták a mosleknak. Kérdés mi lesz a másikkal?
balbako_
2022. február 11. 11:41
Már régen leboltozták a kétfarkúak is beborulnak Dobrev nagy fenekébe.
Mich99
2022. február 11. 11:24
Na persze a kutyák is benne vannak a moslékban... (Csak ők (is) függetlenek és objektívak...)
Kétes
2022. február 11. 10:42
A kétfarkúak megszámolták a farkukat és elemezték a helyzetet. Utilitárius szempontból. 1./ Amíg Gyurcsányék felé csóváltam a farkamat nem ígértk semmit. Azaz nulla számú képviselője lett volna a kétfarkúaknak. (Csak a pontosság kedvéért Makizaj hirtelen felindulásból egy helyet ajánlott a listán. Talán a sajátját? Látjuk hogy mi van az összefogósok listájával...) 2./ Ha magam felé hajlik a farkam és egyedül indulok, akkor marad esélyem 0-nál nagyobb számú képviselői hely megszerzésére. Ezért egyedül indulnak. Ha befutnak és lesz képviselői helyük, akkor a kétfarkúak nyertek, viszont Gyurcsányéket támogatják majd. (Eddig ezt mondják. Egyelőre.) 3./ Ha nem fut be a kétfarkú kompánia, az inkább a Fidesznek kedvez(het). 4./ Ha Gyurcsányék buknak, de a kétfarkúak befutnak, akkor is nyernek a kétfarkúak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!