Ide az akciós LCD tévével!

2011. november 17. 16:04

Szórakozásra muszáj költeni, így gondolják ezt a frissen nyílt műszaki áruház előtt várakozó tömegek is, aki percek alatt elkapkodták az akciós Full HD LCD tévéket. Az Index videóriportja.

2011. november 17. 16:04

Válság ide, válság oda, több százan tobzódtak egy csütörtökön reggel nyílt műszaki üzlet előtt, hogy lecsaphassanak az akciós Full HD LCD tévékre. Vitték, mint a kenyeret, percek alatt el is fogyott az összes.

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pirosz-szka
2011. november 17. 19:22
Az, aki pár száz ezressel többet visz haza, hála a 16 %-os szja-nak,- könnyen kiperkálja. Az pedig, aki szív miatta, még a kenyéren is kénytelen spórolni.
Honfi-fi
2011. november 17. 19:15
Ez a típusú rendszerfüggetlen bumburnyák fajta, nem tud meglenni valami fétis nélkül. Ha nincs Gorenje fagysztó, amit hármasával lehet behozni a Trabant tetején, akkor kell neki a Full HD LCD-s teve.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!