A vörösiszap fogságában

2012. október 05. 09:24

Kolontár legszennyezettebb részén továbbra is vörös port fúj a szél. Az Index videója Lőrintepusztáról.

2012. október 05. 09:24

Kolontár lakóinak kártalanítása annak ellenére befejeződött, hogy a két évvel ezelőtti iszapkatasztrófa máig közvetlenül hatással van a településen élők környezetére. „Jelen pillanatban, mivel nem fúj a szél és a közelmúltban esett is az eső, nem beszélhetünk porzásról, ám amíg a kazetták lefedése be nem fejeződik, addig ez újra és újra elő fog jönni” – mondta el az Indexnek Tili Károly, a község polgármestere.

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nyugalmazott tanár
2012. október 05. 10:35
És mikor lesznek végre felelősségrevonva a károkozók. És mikor lesznek általuk megtérítve az okozott károk?
miloka
2012. október 05. 10:28
"Kolontár lakóinak kártalanítása annak ellenére befejeződött, hogy a két évvel ezelőtti iszapkatasztrófa máig közvetlenül hatással van a településen élők környezetére." Mi az, hogy annak ellenére? :o( Ott van a cikkben: "amíg a kazetták lefedése be nem fejeződik," Tehát a befedés folyamatosan tart. Vagy a riportban szereplők úgy gondolják, nekik folyamatosan jár a kártalanítás?
magnamater
2012. október 05. 10:17
Illés Zoltán megmondhatná Hende Csabának is,hol kell megvédeni a hazát.
Robin
2012. október 05. 10:07
Ezt előre is pontosan lehetett tudni. X-(
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!