Merkel elődjével keverte össze Hollande-ot

2013. május 31. 08:28

„Francois Hollande, nem Francois Mitterrand! Francois Hollande!”, javította ki magát a kancellár az Elysée-palotában.

2013. május 31. 08:28

„A témákat, amelyeken együtt dolgoztunk, már említette Francois Mitterrand: a versenyképesség, a munkahelyteremtés, a növekedés ösztönzése. A fiatalok munkanélkülisége is természetesen fő hangsúlyt kapott a programunkban” – mondta Merkel közös párizsi sajtótájékoztatójukon, majd hirtelen kapcsolt, hogy eltévesztette az államfő nevét.

„Francois Hollande, nem Francois Mitterrand! Francois Hollande!”
– kiáltott fel  nyelvbotlásán nevetve Merkel, miközben Hollande is elmosolyodott.

Közös munkanapjuk végén a két vezető együtt mutatta be „növekedést és a versenyképességet ösztöntő hozzájárulási” programjukat, amelyet a június végi uniós csúcstalálkozón terjesztenek a tagállamok elé.

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tango47
2013. május 31. 17:40
Most boncolunk, vagy operálunk? - kiáltott fel az orvos. Úgy látszik Merkel is elfelejtette bev3enni a Cavinton-t.
Soma
2013. május 31. 09:04
Nem tesz semmit. Minket meg náciznak azok is, akik azt sem tudják, hol vagyunk a térképen.
nyugalmazott tanár
2013. május 31. 08:48
Franciaország már állást foglalt a nemzeti út elsőbbsége mellett, ami a magyar törekvések támogatásával azonos. Nem lesz könnyű kimondani: a kicsiktől is lehet és van mit tanulniuk. :-))))))))))))
Kereszteny trafikos
2013. május 31. 08:31
es ez a spine akar diktalni a turul ivadekoknak ???!!! Ha mi akkor nem bontjuk meg a vasfüggönyt, miről beszélnénk most, kedves Merkel asszony?!? Nem a maga útja helyes, kedves Merkel asszony, hanem Orbán Viktor útja. Maga, kérem, Merkel asszony, még az esernyőjét sem vihetné Orbán úrnak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!