Teljes foglalkoztatásról beszélt Orbán Ózdon

2014. február 28. 13:40

A digitális filmarchívum időkapszuláját helyezte el Orbán Viktor egy romos ózdi gyártelepen. Beszédében teljes foglalkoztatottságot ígért.

2014. február 28. 13:40

Orbán Viktor miniszterelnök Ózdon elmondta: a kormány célja, hogy ismét teljes foglalkoztatás legyen Magyarországon.

Összesen 78 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
perszekutor
2014. március 01. 09:34
==Teljes foglalkoztatásról beszélt Orbán Ózdon== Háry János meg a magyar világhatalmi törekvésekről beszélt Kőbányán, a Vasvirág-kocsmában. Bolondok.
liberálzöld.
2014. március 01. 09:27
Szegény Viktor! Egy rövid időre azt hitte, kogy még mindig KISZ titkár! Szerintem nem is értette igazán, hogy hova került a megszólításból a "Kedves Elvtársak!".
krisztoforo48
2014. március 01. 07:02
"Nem hálhatsz a világ összes hölgyével,de törekedned kell rá!" Mark Twain Minél nagyobb célt tűzöl ki magad elé,annál nagyobb az esélye annak,hogy jobban meg tudod közelíteni.
cattus
2014. február 28. 20:39
Igenis gondoskodik róla a kormány, hogy legyenek munkahelyek. A cél, hogy egykor rengeteg sok focistát adjunk el a gazdag kluboknak, mert Magyarország focinagyhatalom lesz, és erre áldozni kell. "Az Orbán-kabinet döntése szerint Kispesten új, utánpótlás-nevelő focicentrum épül 2,5 milliárd forintért, míg Pécsen 1,9 milliárdból létesül a nemzeti kosárlabda akadémia. A fociakadémia telkét a fővárosi önkormányzattól vette az állam 1,5 milliárdért. A kormány pénteki határozatában döntött a dél-pesti utánpótlás-nevelési centrum (fociakadémia) megvalósítására irányuló beruházási programról, amelyre 2014 és 2015 között 2,5 milliárd forintot szánnak - derül ki a Magyar Közlönyből. Így Budapest XIX. kerületében, a Méta utca és a Gyáli patak közti telken új fociakadémia épülhet. A Fővárosi Közgyűlés a közelmúltban hagyta jóvá a Főkert Zrt. tulajdonában lévő telek értékesítését az állam nevében eljáró Magyar Nemzeti Vagyonkezelő (MNV) Zrt.-nek, az értékbecslés szerinti nettó 1,5 milliárd forintos vételáron - derül ki a közgyűlési dokumentumokból."
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!