Vaklárma volt a karácsonyi díszítés miatti tiltakozás Zsámbékon

2015. december 15. 17:26

Le-, majd visszakerült a karácsonyi díszítés a zsámbéki CBA-ban. Az egyik eladó arab tulajdonost emlegetett, de arculati okai voltak az átalakításnak.

2015. december 15. 17:26

A zsámbéki üzletbe ellátogató 888.hu-nak az egyik eladó azt állította, hogy idén náluk elmarad a karácsony, a döntést a vezetők nem indokolták. Azt viszont hangsúlyozta a bolt dolgozója, hogy nemrég társult egy új tulajdonos, aki arab és azt csinál, amit akar.

Frissítés: A CBA közlése szerint a bolt karácsonyi díszítését arculati okokból alakították át. A tévedésért az érintettek és olvasóink elnézését kérjük!

Összesen 128 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
billwilson
2015. december 16. 00:15
a "magyar" üzletlánc :D
veletlen
2015. december 15. 23:00
Egyeseknek az a karácsony, hogy fel van díszítve a CBA vagy más üzlet? :D Szerintem pazarlás agyondíszíteni az üzleteket. Nekem néha már sok, amit megengednek maguknak. Az ízléses, visszafogott díszítés persze kellemes hangulatot teremthet, azzal nincs bajom, de amikor a műfenyőágak, gagyi műanyag gömbök és girlandok mögül vagy alól kell kihámoznom a vásárolni kívánt terméket, az bizony nem tesz jót a hangulatomnak.
illesl
2015. december 15. 22:49
Ez az cikk úgy ostobaság, ahogy van! Nem az a kérdés, hány tonna Mikulást adsz el, hány tonna csokinyuszi fogy, hanem az, hogy a szívedben Karácsony, illetve Húsvét van-e? Ha örvendesz a Megváltó születésén, ha látod, hogy érted halt meg a kereszten, akkor ünnep van Benned, a környékeden és teljesen minden, van-e egy csomó ostoba áldozati figura mammon oltárára. Ez a cikk sem született volna meg x csokoládé gyár anyagi támogatása nélkül...
rosszkutya
2015. december 15. 21:36
Lenne itt annyi téma... Frankón egy nem létező arab üzlettulajdonos nem létező intézkedésein szenvedtek?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!