Botrányairól kérdezték, de Matolcsy csak az adventről beszélt

2016. december 12. 19:32

Bármelyik botrányára kérdeztek rá Matolcsy Györgynél az újságírók, a jegybankelnök csak az adventről és a bejgliről volt hajlandó beszélni.

2016. december 12. 19:32

Karácsonyi jókívánságokat ismételgetett a jegybankelnök a Parlamentben, amikor az újságírók kérdezni próbálták, számolt be az RTL Klub híradója. Matolcsy György az RTL tudósítójától például arról érdeklődött, hogy lesz-e bejgli az ünnepek alatt.

Az újságíró annak kapcsán kérdezősködött, hogy a Népszabadság októberben arról írt, Matolcsy az egyik általa felügyelt kereskedelmi bank vezérigazgatójának lakását használja. Az MNB első embere erre így válaszolt: „Tehát advent jelentőségére szeretném a figyelmét felhívni. És a karácsony ünnepére. Lesz bejgli otthon? Lesz bejgli? Nagyon jó! És az advent... ami az adventben nagyon fontos, az a koszorú!” 

Az év végi beszámolójában arról beszélt, hogy újabb növekedési fordulat várható, a Quaestor-ügyről pedig azt állította, a sikkasztást valójában a Magyar Nemzeti Bank leplezte le. Az MSZP szerint ez nem igaz, és Matolcsy György személyesen is felelős érte.

Összesen 261 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
adam
2016. december 13. 16:56
Mit cáfoljak a mániádon?
Jason Bourne
2016. december 13. 15:09
Végre egy elegáns ignorálás. Kövér tanulhatna tőle.
noMores
2016. december 13. 12:17
Nesztek, agyhalottak, lehet csamcsogni: http://index.hu/chart/2016/12/13/a_vilag_nem_hallott_a_magyar_novekedesi_fordulatrol/ Jovore mar ugyse emlekszik senki erre a faszra a hulye szovegevel meg a 4%-os prognozisaval.
briganti
2016. december 13. 11:08
Hja, kérem! Lehet utálni, lehet köpködni, de az un. rendszerváltás óta ő az első mnb elnök, akinek vannak eredményei. Hja, kérem! És ő nem egy olyan kasszát vett át, ami rendben volt. Bár a hiszteroliberál agyhalottaknak ez sem számít. Ezek fényében felőlem annyit kurvázik, amennyit akar...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!