Eltünhetnek a piros lámpánál koldulók

2011. szeptember 23. 17:05

Pintér Sándor ígérte szerint decemberig eltűnnek a piros lámpánál koldulók, szórólapozók és a szélvédő mosók is.

2011. szeptember 23. 17:05

Pintér Sándor belügyminiszter elmondta: a rendőrök a központból kifelé indulva haladnak a főváros határai felé, és reményei szerint a pénteken elindított kezdeményezés decemberre eléri célját, és eltűnnek a koldulók a piros lámpáktól.

Az ORFK tájékoztatója szerint a szórólapot osztogató, szélvédőt mosó és egyéb, hasonló tevékenységet folytató emberek magatartása szabálysértő, ezért a rendőrség ellenük is fel fog lépni. Megkeresik az őket megbízó vállalkozókat is, akiket tájékoztatnak majd arról, hogy szabálysértő a tevékenységük.

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
küllő
2011. szeptember 25. 16:50
Most legalább nem két hetet hazudik, hogy rend lesz.
RobertPlant
2011. szeptember 24. 07:19
Amit a hajléktalanokkal csinálni készülnek az egyszerűen embertelen és látszat megoldás. 150 ezer forintos büntetés, ha az utcán élnek. Mégis hol éljenek? A hajléktalan szállók állítólag rosszabbak mint egy börtön és kb fele annyi hely van bennük mint ahányan az utcán élnek. Most a piros lámpáktól tüntetik el őket, hogyan és hova? Emellett már előre nyilatkozott a Tarlós, hogy létezik hajléktalan bűnözés. Valamit persze kell kezdeni velük, mert tényleg ütni tudnék amikor a lámpánál elkezdi összekenni a szélvédőmet, vagy a szupermarket parkolójában hárman kísérnek a kocsimig, hogy kié legyen a bevásárló kocsiban lévő százas. És azt is tudom, hogy egy részük már menthetetlen agy nélküli zombi akit már sehogy sem lehet rehabilitálni. De legalább a még menthetőkkel kellene valamit kezdeni. És főleg megakadályozni, hogy újabb emberek kerüljenek a hajléktalan létbe.
wunderbär
2011. szeptember 23. 23:07
Pintér Sándor ígérte szerint decemberig eltűnnek a piros lámpánál koldulók, szórólapozók és a szélvédő mosók is. hová?
egysegelem
2011. szeptember 23. 22:34
Hogy ne erjen az a vad, hogy mindig rosszat mondok a kormanyrol, ezzel melyen egyet tudok erteni, es azzal is amit Tarlos akar a hajlektalanokkal hogy tunjenek el az utcakrol, aluljarokbol, kozterekrol, palyaudvarokrol.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!