Nézzen szimpatikus taxis tüntetőket!

2016. április 27. 10:19

Ők voltak a keddi taxis tüntetés szervezői.

2016. április 27. 10:19

 (via mindigegypicitspicces)

Összesen 70 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ébresztőfilm
2016. április 28. 10:42
Itt vannak a sokkal szimpatikusabb arcok Rájuk milliók szavaztak! Zsinagóga, ahol kezet fog Gyurcsány és Orbán Zsinagóga, ahol nem kell az ellenségeskedést megjátszani: Kép: Jobbik https://budapest2budapest.wordpress.com/2014/02/05/zsinagoga-ahol-kezet-fog-gyurcsany-es-orban
Ébresztőfilm
2016. április 28. 10:39
Őket védi a despota, arrogáns Tarlós! Uber? Betiltanám! – Tarlós István a Mandinernek
Strassnoff Ignác
2016. április 27. 21:02
Rokonszenves pofa... Igazi stricihurkás baromarc. Amúgy Pesten ezzel semmi gond? Leszarom, hogy ki, mi ellen hisztizik, de ezért muszáj más polgárokat szopatni? Nem lehetne mondjuk a parlamentet, vagy a főcigány házát gyújtogatni? Olyan felkapott buli lett ez. Nem tetszik a választás eredménye, vagy a konkurencia, vagy a tököm tudja mi, erre lezárunk 1-2 hidat. Mert ha a másik csóró fasz 3 órát ül habzó szájjal a dugóban, attól nekünk nyilván jobb. A kormányt meg kurvára meghatja... Úgy párt és kormány-semleges alapon tudnék erre javasolni egy megoldást. Úgy hívják az eszközt, hogy Kraz 255. Ebből a bájos járműből párat felszerelni 6 méteres tolólappal, aztán lepucolni velük 10 perc alatt a hidat. Talán akkor az ilyen hombárfejű gyökerek legközelebb nem a hídon verik teherbe az édesanyjukat. Amúgy meg a taxisok 95%-a csak azóta szarházi szemétláda, mióta a taxizást feltalálták. Legalábbis a kis hazánkban. Ki lehet próbálni! Ülj be, nagy csomaggal a Nyugatinál egy taxiba, ízes tájszólással adj meg egy 2 utcával odébb lévő címet, elköpve véletlenül, hogy még életedben nem jártál Pesten és jó eséllyel járni fog veled a taxi még Budaörsön is! Az, hogy megsétáltatnak még a leggyengébb, a többi 1000-féle szemétség mellé. Apropó ezres! Állítólag Siófokon, nyáron akkor is ezresről indul a taxióra, ha a jobboldalon beszállsz, a baloldalon meg ki az autóból és egy centit se mentek veled. Ezeket kéne sajnálnunk... Majd ha lesz egy kis időm rá.. Egyébként miért van Pesten sokkal több taxi, mint New Yorkban? A lélekszám maximum az ötöde, a fizetőképes kereslet meg jó ha a tizede. Esetleg úgy a háromnegyedük kipróbálhatná a munka nevű érdekes tevékenységet is! Itt az utóbbi negyedszázadban százezrével basztak ki az állásából bányászt, kohászt, esztergályost, a pofájukba vágva, hogy változnak az idők, nincs rád szükség, képezd át magad PR menedzsernek, csipkeverőnek, koszorúslánynak, közgazdásznak, fürdős kurvának, pont leszarjuk. Most meg egy sor tényleg teljesen felesleges szarházi megélhetése miatt kéne össztársadalmilag szolidárisnak lennünk? Adja el a fukszait, kihúz az árukból 3-4 évet! A kocsijából ugyanannyit. Fél évig ennie sem kell, a kibaszott nagy belében ott a tartalék. Ez idő alatt meg csak sikerülne valamit elsajátítani, amiből meg tud élni. De felőlem fel is fordulhat éhen. Ha esetleg majd kimennek tüntetni az ápolónők, tanárok, egyéb dolgozók mellett szolidaritásból, akkor talán majd másképp gondolom. Szóval nem esélyes. Hajrá Uber!
tango47
2016. április 27. 15:50
Őszintén! Van aki egy ilyen mellé beülne egy kocsiba?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!