Mellé lőtt a Momentum: hiába foglalták le a Bartók Béla utat a Mi Hazánk elől

2022. szeptember 16. 22:16

„A történelemből felmentett Momentumnak jó sétát kívánok, csak ezúttal ne tangabugyiban” – reagált a Mi Hazánk alelnöke.

2022. szeptember 16. 22:16
null

„De gyenge! Nem is terveztünk semmilyen felvonulást ekkor, ahogy tavaly és tavalyelőtt sem volt ezen a napon” – kezdte meg a Facebook-posztját Novák Előd, a Mi Hazánk alelnöke. Novák arra reagált, hogy a Momentum lefogalta a Mi Hazánk Horthy-felvonulása elől a Bartók Béla utat.

Nos, úgy tűnik, hogy a lilák hiába tettek így.

A Mi Hazánk-alelnök állítása szerint ugyanis csakis a 100. évfordulón vonultak fel ott, soha máskor. 

Az újbudaiaknak kitartást kívánok a látvány elviseléséhez, novemberben pedig szeretettel ajánlom budapesti elnökünk a nemi identitás válságáról szóló előadását az egykori Horthy Miklós úton lévő irodánkban. S hogy a Momentum magát államférfinek nevező elnökét idézzem: kitartás!” – tette hozzá Novák.

Nyitókép: MTI/Mohai Balázs

Összesen 87 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Extra Hungariam non est vita
2023. július 26. 18:40
Csak igy tovabb elore Novak urv, csak a gazdasagi iranyitashoz ne szoljanak hozza .
vemiko
2022. szeptember 17. 17:55
ekkora király égetést! Bravo! ezek a momások akkora pancserek b+......"nyitott szájjal a fa..erdőben".....sanszos hogy szándékos... ;-)
Bendzsó Boy
2022. szeptember 17. 16:23
Momentum Ügyfélfogadás Iroda! Az ügyfélfogadás momentum( pillanatnyilag) szünetel átmentünk a Mi Hazánkhoz szopni! Ahhoz képest hogy állítólag diplomások nagyon mélyen, a fa ék szintjén van a szellemiszintjük!
Csakislovacska
2022. szeptember 17. 12:18
Takarodó liberós csürhe,takarodó lenin- fiúk, EZ ITT A MI HAZÁNK!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!