Orbán Viktor is beszállt egy Twitter-bakiból kerekedő játékba

2022. szeptember 07. 17:55

A magyar miniszterelnök szava nem más, mint Magyarország.

2022. szeptember 07. 17:55
null

Nemrégiben mém született egy elrontott Twitter-üzenetből, és most már százezrek röhögnek – nemcsak az eredeti tweeten, de az arra érkező reakciókon is. Az egész úgy kezdődött, hogy az Amtrak amerikai vasúttársaság Twitter-oldalán szeptember elsején reggel megjelent egy poszt, ami ennyiből állt: trains – azaz vonatok. Semmi más nem volt a tweetben.

 

A cég később jelezte, hogy hiba történt, de addigra a twitterezők egy része már remekül szórakozott. Ezt követően több közismert személyiség is csatlakozott a szókiíráshoz. Egyik ilyen az amerikai elnök volt, Joe Biden szava pedig a demokrácia.

 

 

Ebbe a játékba szállt most be a magyar miniszterelnök is. Orbán Viktor szava nem más mint: Magyarország. 

Nyitókép: Mátrai Dávid

Összesen 67 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2022. szeptember 08. 18:07
Bohóc.
Vakfolt
2022. szeptember 08. 10:07
gyerekeim
ArminTK
2022. szeptember 08. 08:38
Putriország
-Zsolt-
2022. szeptember 08. 07:32
Doktorminiszterelnökúr csak nevetségessé teszi magát, hogy ilyen pitiáner dolgokba próbál belefolyni és ironizálni. A MÁV esetleg nem rakta ki, hogy -vonatok-, hogy gúnyolódjon az Amtrak-kel?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!