Elon Musk egyetért: a brüsszeli migrációs paktum megbukott

2023. szeptember 27. 07:56

A tech milliárdos kommentárt fűzött a magyar miniszterelnök posztjához.

2023. szeptember 27. 07:56
MUSK, Elon

Orbán Viktor a tegnapi napon egy videót tett közzé a legutóbbi parlamenti felszólalásáról a Twitter/X közösségi oldalra, amiben elmondta, hogy ideje szembenézni a tényekkel: a migránsok által elkövetett erőszak növekszik. 

A felszólalásában kitért arra is, hogy három nappal ezelőtt automata fegyverekkel lőttek a magyar határt őrző rendőrökre, ezzel pedig a migránsok átlépték a Rubicont. 

Itt az ideje, hogy szembenézzünk a tényekkel

A brüsszeli migrációs paktum megbukott

– Tette hozzá a miniszterelnök.

A poszthoz kis idő múlva, a világ leggazdagabb emberkének tartott Elon Musk is hozzászólt.

Teljesen. Egyértelmű és világos.

– Írta Musk Orbán Viktor posztja alá.

A tech millárdos már korábban is hozzászólt a magyar miniszterelnök bejegyzéseihez. A Tucker Carlsonnal készített Orbán-interjú után az alábbi kommentárt írta a Twitter/X tulajdonosa: 

„Végre láthatom Orbán úr »igazi arcát«. És meglepetésemre, miután az amerikai és a német média hazámban etetett, teljesen más a véleményem, mint amit rám kényszerítettek. Milyen intelligens, ékesszóló, a dolgok jelenlegi állását jól ismerő ember. Le vagyok nyűgözve”

A miniszterelnök bejegyzését itt tekintheti meg: 

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: MTI/EPA/Alexander Becher

Összesen 146 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tailor
2023. szeptember 27. 15:10
sajnos a Világ is bukóban van
Reszelő Aladár
2023. szeptember 27. 15:09
Alakul ez. Már csak egy Tesla gyár kellene ide, ami az elérhető árú Teslákat készítené ez lehetne a: Tesla_1 Orban&Trump Limited Edition: 100% electrifying, 0% liberal. Ezzel otthon minden republikánus akarna magának egyet.
nempolitizalok-0
2023. szeptember 27. 13:44
Nemsokára a libsik is megbuknak.
Zolotarjov
2023. szeptember 27. 12:23
Na ugye..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!