Nem hazaárulás külföldi kormányok segítségétől is remélni a rendszer bukását

2023. szeptember 22. 11:58

A király ugyanis meztelen, de ezt régóta tudja az ország egyik fele.

2023. szeptember 22. 11:58
null
Horn Gábor
Horn Gábor
HVG

„Minden velünk határos uniós országban olcsóbban beszerezhető az élelmiszer, a benzin, a háztartási tisztítószerek, magasabb a minimálbér és az átlagjövedelem. Minden uniós országban szerényebb infláció mellett, jobb oktatás és jobb egészségügy, növekvő gazdaság várja az európai polgárokat. Magyarországon a drámain elértéktelenedő hazai fizetőeszköz, a befagyott hitelezés, az oktatás többszörös krízise, és a szakember- és eszközhiánnyal, valamint növekvő adóssága küzdő egészségügy az élet természetes része.

Akárcsak a kormányzat gazdasági holdudvarának »minden napra egy mese«-módra előbukkanó korrupciós történetei: hol egy fél megyeszékhely oktatási modernizációját fedező jacht, hol egy semmiből előtűnő milliárdos, aki egy másikra írja a vagyonát, hol egy kis örökbérlet autópálya-koncesszióra, miegyébre.

A kormánypárt némileg vesztett a népszerűségéből, de ha minden papírforma szerint megy, vagyis jön a mindent elborító propaganda, az adópénzünk odairányítása a mérések szerint szükséges választói rétegekhez, akkor megáll majd a romlás, vagy legalábbis nem zuhannak be jobban.

A király ugyanis meztelen, de ezt régóta tudja az ország egyik fele. És talán a másik is érzékeli, de nem érdekli, fontosabb neki a gyűlölet aktuálisan felkínált tárgya: menekültek, Soros, Brüsszel, baloldal, és most már az USA is.”

Nyitókép: MTI/Máthé Zoltán

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 228 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Spiritmonger
2023. október 08. 22:16
De, hazaárulás.
Volo
2023. szeptember 28. 13:27
Te valami döbbenetesen buta vagy Horn! Egy kis szocialista gyár 70-es évekbeli párttitkárával sem vennéd fel a versenyt, pedig őket sem az eszükért sztárolták!
balbako_
2023. szeptember 27. 14:56
Nektek nem, mert nincs hazátok.
tzoli68
2023. szeptember 27. 14:46
Ez az madár amelyik sorban állt az adócsaló mütrágyakirály pénzéért? Roppant hiteles.🤮
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!