Svájcba utazott Orbán Viktor

2023. november 21. 10:55

A miniszterelnök politikai beszédet is tart Zürichben.

2023. november 21. 10:55

Svájcba utazott Orbán Viktor miniszterelnök, aki kedden Bernben tárgyal az ország vezetőivel, szerdán pedig átfogó politikai beszédet tart Zürichben – közölte Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

A miniszterelnök Alain Berset svájci szövetségi elnökkel és Ignazio Cassis külügyminiszterrel folytat megbeszéléseket; a magyar delegáció tagja Bóka János európai uniós ügyekért felelős miniszter, Nagy Márton gazdaságfejlesztési miniszter és Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója is.

Szerdán Zürichben Orbán Viktor az idén 90 éves rangos svájci konzervatív hetilap, a Weltwoche jubileumi ünnepségén mond beszédet; az eseményen pódiumbeszélgetés is lesz, amelyet a Weltwoche főszerkesztője, Roger Köppel svájci néppárti parlamenti képviselő moderál – közölte Havasi Bertalan.

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: Orbán Viktor Facebook-oldala

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nnjohn
2023. november 21. 12:32
Orbán már megint úgy elszigetelődött, hogy nem győzik politikai infúzión tartani. Ja, nem is.... Orbán az európai klasszikus konzervativizmus egyedüli és hiteles szószólója, sőt Magyarország méretéhez képest a legnagyobb befolyása. Ennyit tesz, ha valaki REÁLPOLITIKUS, mert a REALITÁSBAN exdig nem lehetett csalódni a történelem folyamán.
makapaka2
2023. november 21. 12:14
Gondolom, hogy erre a hírre rögtön ráharap az összes bunkó, primitív ballikos, balliberós troll!
P_F_Juli
2023. november 21. 12:14
"Soron" a következő interjú, gondolom már "fenik" a késeket. De dr. Miniszterelnök Urunkat nem kell félteni, rendszeresen tréningezik. Vajon Roger Köppel svájci néppárti parlamenti képviselő mennyire lesz felkészült? Van mit felkötnie? Gondolom a Zürichben tartott átfogó beszéde elegendő alapot fog adni az interjúhoz. Érdekes.... ahogy elgondolkodik az ember ilyenkor.... miért éppen Svájc mutat ilyen mély érdeklődést, holott a brüsszeliták folyton elszigetelődésről duruzsolnak? Talán azért, mert neki van mondanivalója, és jövőképe, és ez még Svájcot is érdekli. Libsik! Nagyon figyeljetek! Van mit tanulni!
I feel the earth move under my feet
2023. november 21. 12:02
"files32 2023. november 21. 11:10 Ismert magyar milliárdoshoz köthető svájci bankszámlára is utaltak a minisztériumi milliárdokból Nagy János egykori agrárminisztériumi helyettes államtitkár neve és egy hozzá kötödő svájci bankszámla is előkerült az Agrárminisztérium visszaélési ügyében, amit a Székesfehérvári Törvényszéken tárgyalnak" Milyen bénán terelsz... "Az iratok szerint a pénzt megkapó ügyvédi irodák – amelyek vezetői szintén vádlottak Nagy János mellett – egy budapesti cégen keresztül egy svájci bankszámlára utaltak jelentős összegeket. Ez a számla egy panamai offshore cég tulajdonában volt, amely a bíró által ismertetett iratok szerint egy magyar milliárdos üzletemberhez, Nobilis Kristófhoz köthető." Betűzzem? N O B I L I S
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!