Hát bizony, az a helyzet, hogy tényleg patás ördög volt, s erre ő maga volt büszke

2024. április 20. 18:04

Boldog megsemmisülést és teljes felejtést neki!

2024. április 20. 18:04
null
Farkas Attila Márton
Farkas Attila Márton
Facebook

Nyitókép: Farkas Attila Márton Facebook-oldala

„Hát bizony, az a helyzet, hogy tényleg patás ördög volt, s erre ő maga volt büszke. Nem tudományos alapon - életműve filozófiai gondolatkísérletekből, nem laboratóriumi mérésekből állt -, hanem mély, zsigeri meggyőződésből, érzelmi alapon, merő diabolizmusból választotta minden kérdésben az embertelent, a gépiest, a lélektelent, az elviselhetetlent, és a lényegtelent. Ennek volt a prófétája: a szabadság nélküli semminek.

Boldog megsemmisülést és teljes felejtést neki!”

 

 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alice
2024. április 21. 20:57
Az Isten szerelmére, mondja el már valaki, hogy ki látható a fotón és tulajdonképpen kiről van szó! Előre is köszönöm, és üdv!!!
dottore
2024. április 21. 19:03
Kár hogy a cikketekből nem derül ki, kire vonatkozik mindez. Gratlálok mandi!
nebulo15
2024. április 21. 17:48
Egyre több a problémám a mandival. Itt van ez a valami okból fontos jegyzet Farkas Attila Márton, röviden: FAM, írói álnevén: Martin Ethelwolf oldaláról. A közölt fotót megkerestettem a Googleval és jött is számos eredmény a fotón szereplő szemüvegre. Az újságíró iskolában az első nap próbálják beleverni a delikvensek fejébe, hogy az irásnak legyen értelme, ne megfejtendő rejtvények érezze az olvasó. Valaki itt nagyon hülye, lehet én, de valószínűbb, hogy valaki a mandi szerkesztőségében....
goldie-2
2024. április 21. 11:18
Mégis kiről van szó?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!