Kedves nagykövetségek és egyéb tartótisztek! Panelek bemagoltatása helyett az ellenzéki politikusok képességeit fejlesszék!

2024. április 22. 06:03

A hasznos idiótaság és a gyarmati mentalitás nemcsak az irodalomban, a valóságban sem sikeres.

2024. április 22. 06:03
Ambrózy Áron
Ambrózy Áron
Pesti Srácok

Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt

„Szóval van ez az alapértelmezett ellenzéki politikus, aki kis kártyák segítségével, egyszerű tőmondatokban, tompa hangon előadja, hogy a képességek fejlesztésére kell helyezni a hangsúlyt, nem pedig a magolásra, és közben arra gondolnak, hogy legközelebb már fejből kéne ledarálni a kártyára írt szöveget, mert nyilván arra gerjednek a választók. 

Eközben igazából nem is értik azt, amit mondanak, mert a panelekbe szedett gondolatokat nem volt idejük és erejük értelmezni, esetleg rendezni az általuk elviekben képviselni kívánt nagy vezénylő eszmék szerint. Például képesek egyszerre kiállni az olcsó és hitvány minőségű ukrán gabona korlátlan importja mellett, majd arról magyarázni, hogy Kert-Magyarország kell, hiszen a föld az egyetlen erőforrásunk. (Itt azért érdemes volna nekik feltenni a kérdést, hogy mondjuk Tajvan és Japán, esetleg Szingapúr milyen erőforrásokkal rendelkezik? Vagy Észtország és Izrael mit bányászik a földből? Oké, utóbbi éppen marha sok gázt talált, de abból majd egyszer lesz végtelen jövedelmük.)

A politikusokkal szemben kifejezetten okos és érdekes elemzők, megmondóemberek azért akadnak az úgynevezett ellenzékiek között, csak éppen őket pont a keménymagjuk nem viseli el. Őket szokták rögtön megtalálni a mindent ütő lappal, a »Jól fizet a Tóni?« kommenttel, amint valami olyasmit találnak mondani, ami árnyaltabb az O1G-nél.

De ha már egyszer annyira szívükön viselik a készségek és képességek fejlesztésére koncentráló oktatást, akkor a Szabadság téren, a következő lazacos fogadás alkalmával rendeljenek egy ilyet Pressman úrtól! 

Biztos nem tagadná meg tőlük, elvégre bőkezű fickónak ismertük meg, aki kifejezetten jól bánik a beosztottjaival. De sokkal fontosabb lenne, ha az igen tisztelt ellenzéki keménymag tagjai nem a »Pofádat betöröm, te féreg!«, valamint a »Jól fizet a Tóni?!!« szövegekkel honorálnák azt, aki úgy próbál ellenzéki lenni, hogy nem teljesen primitív, továbbá a Brüsszelbe és a nagykövetségekre szánt feljelentéseken és hamis vádakon túl bármi más gondolatot is képes megfogalmazni arról az országról, amit vezetni kíván.”

***

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-80
2024. május 03. 22:16
🍓 ️ ­­­A­­ ­­­d­ö­g­­­ö­­s­­­ ­­l­­­á­­n­­y­o­­k­­­ ­­v­­á­­­r­n­­a­k­ ­­­r­á­­d­­ 👉 𝗪­𝗪­𝗪­.­­𝗖­𝗨­­­𝗠𝟰­­­.­­𝗙­­𝗨­𝗡
pollip
2024. április 22. 12:38
Tökéletes látlelet.
Lajoss
2024. április 22. 10:59
Az egyes számú tartótiszt a Kremlben van…🤷‍♂️
Leskelődő
2024. április 22. 09:38
Hehe, többen mondták már, hogy az ellenzék annyira kutyaütő, hogy a jobb lenne, ha inkább ezt is Orbán szervezné meg.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!