Felsorakozik Trump köré az amerikai elit

2016. december 14. 23:27

Az elitellenes szólamokkal elnökválasztást nyerő Donald Trump most formálódó gazdasági tanácsadó testületébe folyamatosan gyűlnek az amerikai óriáscégek vezérei és képviselői: General Electric, Boeing, IBM, Wal-Mart, General Motors, JPMorgan Chase – többek között.

2016. december 14. 23:27

Folyamatosan gyarapodik Donald Trump megválasztott amerikai elnök gazdasági tanácsadó testületének taglistája. A legújabban Elon Musk techguruval kiegészült elnöki stratégiai és politikai fórumban már most is olyan cégek vezérei és képviselői ülnek, mint a General Electric, a General Motors, a Boeing, az IBM, a Wal-Mart és a JP Morgan Chase.

Trump közben találkozott a Google-vezér Larry Page-dzsel, az Apple-t vezető Tim Cookkal és a Facebook-ügyvezető Sheryl Sandberggel is.

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ptrfarkas43
2016. december 15. 15:11
Most akkor mi lesz Gyujibácsi fojjadalmával?
Huffnágel Pista
2016. december 15. 11:04
Értetlenkedhetünk Orbán Viktor sorozatos kétharmadán, méltatlankodhatunk a Brexit miatt, de azt el kell ismernünk, hogy az amerikai elnökválasztással egyértelműen útelágazódáshoz érkeztünk. Trump király uralkodásával pontosan az a paradigmaváltás kezdődik el végre, amelynek szükségességéről a bukott baloldal habisztizett a legtöbbet és ami paradox módon pont a bukott baloldal teljes megszűnéséhez fog vezetni. De vajon vége lesz-e a gynocentrizmusnak? Felszámolja-e Donald Trump a Férfiholokausztot?- merül fel a kérdés világszerte teljes joggal a maguk útját járó Férfiakban. #feminizmus #férfiholokauszt #huffnagelarmy http://www.huffnagelpista.com/felszamolja-e-donald-trump-a-ferfiholokausztot.html
Sir Galád
2016. december 15. 08:48
Nahát!! Micsoda meglepetés...
brekker
2016. december 15. 03:12
Amerika természeti erőforrások terén sokkal jobban áll a világ többi részénél. Mivel növekedni már nincs hová, elegánsan kivonja magát a világhatalmi játszmákból, miközben mindent elkövet, hogy Eurázsiában nehogy létrejöjjön egy alternatív világhatalmi központ, mint például egy Európa-Oroszország-Kína tengely. (A "tengelyhatalmak" valahogy mindig szárazföldi, míg a "szövetségesek" valahogy mindig tengeri hatalmak. Már a Peloponnészoszi háború óta.)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!