Jeff Bezos távozik az Amazon éléről

2021. május 26. 20:38

Bezos több időt szeretne szentelni médiavállalkozásainak.

2021. május 26. 20:38
null

Jeff Bezos februárban jelentette be lemondását a vállalat vezérigazgatói posztjáról arra hivatkozva, hogy több időt szentelne médiavállalkozásainak. Bezos tulajdonában van egyebek közt a The Washington Post című baloldali amerikai lap, és ma derült ki, hogy a millárdos megvásárolta az MGM hollywoodi filmstúdiót, annak filmes archívumát a Prime szolgáltatóba olvasztva. Egyúttal a filmstúdió igazgatóságának is tagja lett.

Jeff Bezos a jövőben az Amazon elnöki tanácsának vezetője lesz. 

A Bezos Earth Fund, mely környezetvédelmi projektekkel fogalkozik, illetve űrhajózási cége, a Blue Originnak menedzselése is új feladatai közé tartozik majd. Andrew Jassy neve már februárban felmerült, mint Bezos utódja, ám mellette Jeff Wilke, az Amazon volt lakossági üzletág-igazgatójának neve is felmerült. 

Fotó: MTI/EPA/Victoria Bonn-Meuser

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gyéressy Károly
2021. május 27. 11:42
Förtelmesen ronda zsidó.
rollotomasi
2021. május 27. 06:58
Egy újabb filantróp, aki nem elégszik meg azzal, hogy elvegye az emberek pénzét, hanem a lelküket is akarja.
kozmosz
2021. május 26. 22:15
Ez a kép lóg a fogsorkészítőjének az irodája falán, reklámként.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!