Egyelőre nem lesz sorozat Hillary Clinton elképzelt elnökségéről

2022. május 18. 16:37

Sajnos nemet mondott rá a Hulu. De valamelyik szolgáltató lehet, hogy megveszi!

2022. május 18. 16:37
null

Szomorú hír érkezett Hillary Clinton rajongói számára: a Disney-csoporthoz tartozó Hulu mégsem készíttet sorozatot arról, hogy mi lett volna, ha Hillary Clinton nyeri az elnökválasztást 2016-ban – adta hírül a Variety.

A Hulu már két éve tervezte a sorozatot, amely a 2020-ban megjelent Rodham című bestselleren alapult volna. A könyv egy alternatív valóságban játszódik, amelyben Hillary sosem megy feleségül Billhez, hanem egyetemi professzorként indul el a 2016-os választáson, amit meg is nyer.

Mindez – teszi hozzá a Variety – még nem azt jelenti, hogy nem lesz Rodham-sorozat, mert a készítő stúdió más streamingszolgáltatóknál is házal vele.

Fotó: John Nacion / NurPhoto / NurPhoto via AFP

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Horst_Tappert
2022. május 19. 13:11
"mégsem készíttet sorozatot arról, hogy mi lett volna, ha Hillary Clinton nyeri az elnökválasztást 2016-ban" És mi volt a munkacíme? Mad Max 6?
DE JÓ
2022. május 19. 08:38
Elirigyelte az orosz-zsidó-ukrán ripacs receptjét. Nem csodálkoznék, ha 3-4 év múlva pl. Nagy Ervinnel nálunk is megpróbálnák meghúzni ugyanezt.
MZperX
2022. május 19. 08:22
Húgyos Józsi női kiadásban.
pipa89
2022. május 19. 07:50
Reálsorozatot vízionálok: csörgő fekete óriástelefon, utasítás Hillarynak, háttérben egy kandalló, azon fordított kereszt körrel. Langley, csorgő telefon, ügynökök civilbe öltöznek, repülő, irány É-Afrika. Fegyverraktár, nyüzsgő katonák, targoncák Hercules szállítógépekbe pakolnak, irány É-Afrika. Hangulatkeltés, fegyverkezés a "diktátor" ellen. Forradalom, szenvedés, nyomor, amerikai irányítás mellett az ország lerablása elindul. Hillaryt kitüntetik. Sötét szoba, beszűrődő fény, telefonáló kéz, fordított kereszt, rajta kör, ami felragyog a falon: -Indulhatsz a választáson, sikerült megoldanod Kadhafi megdöntését...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!