Éjjel-nappal közvetítette egy orosz felhasználó, ahogy égeti az olcsó gázt, letiltották

2022. szeptember 23. 11:04

A russiangas1 nevű felhasználó üzent is a felvételeken az európaiaknak. Azt írta: „Oroszországból szeretettel!”

2022. szeptember 23. 11:04
null

Egy russiangas1 nevű felhasználó azt közvetítette a Twitch közösségi oldalon, hogy nonstop égeti az otthonában az olcsó gázt. A szolgáltató azóta elérhetetlenné tette az oldalát – számolt be a 24.hu.

A felvételek alatt olyan aláfestő zenék szóltak, mint az Internacionálé, a Katyusa, vagy a Red Alert című videojáték szovjet indulója – tették hozzá.

„Oroszországból szeretettel”

A Rosztovban élő felhasználó a felvételeken üzent is az európaiaknak. Többek között feltűnt a videókon az „Oroszországból, szeretettel” felirat, valamint az is kiderült hogy

a gáztűzhelye folyamatos égetése mellett is kicsit kevesebb, mint másfél, azaz nem egészen 600 forint a havi gázszámlája.

A Twitch nem részletezte, hogy miért tiltotta le a csatornát. A cég csak annyit ír, hogy a közvetítő megszegte a platform szabályait – olvasható a 24.hu-n.

Bár a russiangas1 csatorna már nem érhető el, egyes közösségi oldalakon még fellelhető egy-egy felvétel. Egyet alább megtekinthetnek:

Nyitókép: Képernyőfotó

 

 

 

 

Összesen 78 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2022. szeptember 23. 17:21
"A Twitch nem részletezte, hogy miért tiltotta le a csatornát. A cég csak annyit ír, hogy a közvetítő megszegte a platform szabályait – olvasható a 24.hu-n." A Twitch szolgáltatás igénybevételének a feltételeinek a 857. paragrafusának a 27. bekezdés (r) pontja alapján, amely megtiltja nyílt láng folyamatos közvetítését felügyelet nélkül tűzvédelmi okokból. Még felügyelettel is roppant veszélyes. Tessék csak megnézni! https://www.youtube.com/watch?v=Fu3zL2yFxo4
csulak
2022. szeptember 23. 17:20
ilyen nyugaton a szolasszabadsag !
nempolitizálok
2022. szeptember 23. 17:12
Jó poén, egy vagon libsi rohanhatott feljelenteni:))))
Akitlosz
2022. szeptember 23. 17:11
Humorosak ezek az oroszok. https://www.youtube.com/watch?v=vuFFYObr8ZU
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!