Kanye West közösségi oldalt vásárol

2022. október 17. 13:51

A konzervatívokat tömörítő Parler oldalt veszi meg a rapper.

2022. október 17. 13:51
null

Úgy tűnik, Kanye West követi Elon Musk példáját, és közösségi oldalt vásárol. Erre utal legalább is, hogy a jobboldali, konzervatív hangok platformjaként ismert Parler anyavállalata hétfőn sajtóközleményben számolt be arról, hogy West felvásárolja az oldalt. 

Egy olyan világban, ahol a konzervatív vélemények ellentmondásosnak számítanak, biztosítanunk kell a szabad véleménynyilvánítás jogát”

– fogalmazott West a CNN beszámolója szerint.

A rapper nemrégiben azzal kavarta fel az amerikai közélet állóvizét, hogy „White Lives Matter” feliratú pulóverben mutatkozott. Erre válaszul az Adidas – melynek alapítói náci párttagok voltak – bejelentette: felülvizsgálja az együttműködést Kanye Westtel.

Nyitókép: Jean-Baptiste Lacroix / AFP

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Spiltyu
2022. október 18. 09:51
miért fújja fel az arcát?
szodabár
2022. október 18. 09:41
ahol a konzervatív vélemények ellentmondásosnak számítanak? Dehogyis, egyenesen tiltottak a liberális diktatúrában. Szólásszabadság meg emberi alapjog, mi?
sorivo4
2022. október 18. 01:46
Imádom ezt a niggert. Aki ilyet tesz, az örökre a barátom lesz.
sorivo4
2022. október 18. 01:31
Ez az a nigger, akiről még én is azt gondolom, hogy nem érdemeljük meg. Ő túlmutat mindannyiunkon.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!