Fel is avatták a turult leváltó ukrán címert Munkács váránál

2022. október 25. 11:40

„Hőseink, védelmezőink tiszteletére, nemzeti szimbólumunk, a háromágú szigony egész Kárpátalja jelképes helyén, a palánoki vár területén került felállításra” – fogalmazott Andrij Baloha, a város polgármestere.

2022. október 25. 11:40
null

Mint arról beszámoltunk, lekerül a turul Munkács váráról, helyét pedig egy ukrán címer veszi át. Andrij Baloha, a város polgármesterének Facebook-bejegyzése alapján pedig már fel is avatták az ukrán jelképet, a háromágú szigonyt október 25-én adták át. 

Ma hőseink, védelmezőink tiszteletére nemzeti szimbólumunk, Ukrajna állami jelképe – a háromágú szigony – egész Kárpátalja jelképes helyén, a palánoki vár területén került felállításra”

– írta bejegyzésében. „Ukrajna egységesebb, mint valaha. Az ukránok csak erősödnek, és harcolni fognak a végsőkig, a győzelemig” – tette hozzá.

 

Nyitókép: Facebook 

Összesen 137 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
edico
2022. október 26. 11:55
Nézzük közösen Ukrán barátainkat, majd lehet véleményezni! https://videa.hu/videok/hirek-politika/a-donbassz-teljes-film-magyar-oroszorszag-ukrajna-ukran-valsag-5tWbQiUqQ4F3rUZf?start=0&utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_202205&utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_202210 A következő: https://videa.hu/videok/tudomany-technika/ukrajna-masik-arca-dokumentumfilm-majdan-neonaci-oroszorszag-AFKlBIoOdl3yVJQV
ringwoodite
2022. október 25. 22:59
Ezert basznak seggbe titeket az oroszok kedves Ukranoknak nevezett tokfej szomszedaink. Ti ugy epititek ukrajnat mint anno Hitler Nemetorszagot. Az is le lett gyalulva mint ahogy ti is.
flesh ripper
2022. október 25. 18:16
NAGYON ÓCSKA SZAR, PONT OLYAN NULLA, MINT A BUKRÁNOK ÉAS BUKRAJBNA. MÉG AZ OLÁHOKNÁL IS HITVÁNYABBAK.
ertönszena
2022. október 25. 17:28
Akik ezt lájkolták, vajon miért élnek itt? Illetve remélem, azok nem itt élnek, és nincs magyar állampolgárságuk. Félek, nem így van.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!