Hillary Clintont keményen kérdőre vonták – jól fel is idegesítette magát (VIDEÓ)

2023. október 24. 20:09

A politikust felkérdező férfit próbálták kényszerrel leültetni, de nem jött össze a dolog.

2023. október 24. 20:09
Democratic presidential nominee Hillary Clinton welcomes Vice President Joe Biden as he disembarks from Air Force Two for a joint campaign event in Scranton, Pennsylvania

A Mandiner is beszámolt arról, hogy a Biden-kormányzat 105 milliárd dollárnyi kongresszusi finanszírozást fog kérni, hogy segélyt és forrásokat biztosítson Ukrajnának és Izraelnek. Most egy X-en fellelhető videón az látható, hogy Hillary Clinton heves szóváltásba keveredett egy férfival, aki szidja őt, amiért nem figyelmeztette erélyesen fel Joe Bident, hogy az Egyesült Államokat a harmadik világháborúba vezeti. 

„Joe Biden elnök százmilliárd dolláros finanszírozást kér Izraelnek, Tajvannak és Ukrajnának. És ezeket el kell fogadnunk, és úgy kell tennünk, mintha rohannánk a 3. világháborúba, és közben hagyjuk, hogy Hillary Clinton csak itt üljön…” – mondta a felszólaló.

Clinton erre úgy válaszolt, hogy szerinte nem ez a módja a vitának, valamint jelezte a férfinak, hogy az esemény után odamehet hozzá megbeszélni a dolgokat.

„Aha, majd megvár és beszélgetünk?” – tette fel cinikusan a kérdést az ismeretlen férfi.  Majd hozzátette: „Nem hiszek magának. Az amerikai emberek szavát kéne meghallania, mert az amerikai elnök nem velünk van, ahogy maga sem!”

Ez az Ön véleménye, hallottuk, szóval most már üljön le” – válaszolt hevesen a korábbi elnökjelölt.

Mire a férfi: „Állva maradok és gyakorlom a szólásszabadságot”. „Ez nem szólásszabadság, zavarsz mindenkit” – válaszolt Clinton.

A férfit próbálták kényszerrel leültetni, de nem jött össze, állva maradt és tovább kiabált, ami feltűnően zavarta Clintont. Ennek ellenére próbálta tovább folytatni a pódiumbeszélgetést a demokrata politikus.

A videót itt tekintheti meg:

***

Nyitókép: REUTERS/Charles Mostoller

 

 

 

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
konyvtaros-0
2023. október 25. 13:37
A nagybatyam aki 1999-ben jott haza eloszor amerikabol azutan,hogy politikai okokbol 1953-ban Magyarorszagon halalra iteltek aztmondta-mindenki bill clintont tamadja mert egyszer furulyaztatott holot a kigyo felesege lesz*pta a fel kongresszust.
MyOp
2023. október 25. 09:56
Rossz házasság. Az asszony az amerikai nagypolitikába menekül, amíg a férj otthon vagy kit tudja hol szaxizgat ezzel-azzal. Biden apóéknak sem akar összejönni, hogy Hunterkének "banánültetvényei" legyenek Kelet-Európában.
zakar zoltán béla
2023. október 24. 21:18
Szivaros Mici nem szereti a BLUEST pedig az remek zene!!!! ++++ Hegyi Zoltán egy remek mondata: " Aki tudta és át is tudta adni, hogy a magyar népzene és a blues bizony rokonok, ugyanazok a húrok szólalnak meg a szívben, szakadásig."(Éri Péter emlékére-Magyar Nemzet, 8. oldal, október 20.) !!!!!!!!!!!!!
konfucius
2023. október 24. 21:01
Addig kell idegesíteni, amíg el nem veszti az önuralmát, és el nem kezd nyíltan beszélni. Utána fel kell tenni az X-re a mondottakat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!