Kuleba kiszámolta: most még pénzt is lehet spórolni Ukrajna támogatásával

2023. október 31. 17:30

Az ukrán külügyminiszter Twitter-csatornáján matekozott egyet.

2023. október 31. 17:30
null

„Egyszerű matematika Ukrajna támogatásáról” – kezdte Twitter-bejegyzését Dmitro Kuleba, aki matematikai számításokkal próbálta meg bebizonyítani, hogy pénzügyileg is megéri Ukrajnát támogatni az Oroszország elleni háborújában.

„1 Patriot rakéta = 4,1 millió dollár. 1 megrongálódott erőműegység = 19,1 millió dollár. 

Ezért van értelme ma maximálisan megerősíteni Ukrajna légvédelmét, hogy később forrásokat takarítsunk meg. A légvédelem által megmentett emberi életek pedig megfizethetetlenek” – olvasható a posztban.

Nyitókép: PIERRE-PHILIPPE MARCOU / AFP

 

 

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zsocc44
2024. január 21. 09:27
Akkor a NYUGAT Ukrajnából “elmenekült” kb 10 millió embert is megérdemlik! Küldjük vissza a Monaco zászlóaljat is, vagyonnal együtt és már meg is van a pénz és élőerő mindenhez is!
luisbathhelena
2023. november 01. 18:50
Kulabá 2022 március rémlik? Isztanbul, béketárgyalás. Az ukrán repcsi kerozinja + hotel (bár azt valszeg Erdogan fizette) mondjuk legyen 1M USD (vastag ceruzával). Ha akkor megegyeztek 100 millárd USD-ket spóroltok ingatlanban, fegyverben, infrastruktúrában, bányában, nyersanyagban, mezőgazdaságban Így végleg elvesztitek a Krimet, Donbasszt stb+demográfiai katasztrófa (20 millióan leléptek, nem jönnek vissza). Mivel az emberélet priceless-szerinted- , így azt nem számoltam :)) + a jövő=0 Hittetek a Nyugatnak- drágán megfizetitek
ToIeranciaterror
2023. október 31. 23:29
Kulabá fitogtatja az ostobaságát... Szerinte egy légvédelmi rakéta képes megvédeni egy hőerőművet... ...vajon van olyan szabály, hogy az oroszok, csak egyszer lőhetnek rá egy hőerőműre? :))) A kulabá adatai alapján 5 patriotnál már krvára nem éri meg a biznisz... :)
Málaga21
2023. október 31. 19:39
Logikus. És így már nem is kell finanszírozni őket.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!