Tucker Carlson bejelentkezett Moszkvából és elárulta, miért készít interjút Putyinnal

2024. február 06. 22:17

Az Egyesült Államokban nagy port kavart a hír, hogy a népszerű műsorvezető Moszkvában van. Tucker Carlson kedd este X-en bejelentkezett egy videóban, amiben kijelentette: nem azért interjúzik Putyinnal, mert szereti az orosz elnököt. Azért interjúzik vele, mert szereti Amerikát.

2024. február 06. 22:17
null

Ahogy korábban a Mandiner is beszámolt róla: Tucker Carlson a hétvégén Moszkvába érkezett. A népszerű műsorvezető kedd este bejelentkezett az X-en, ahol megerősítette, hogy azért érkezett az orosz fővárosba, hogy interjút készítsen Vlagyimir Putyin orosz elnökkel. 

„Azért vagyunk itt, hogy interjút készítsünk Vlagyimir Putyin orosz elnökkel. Erre hamarosan sorra kerül. Egy ilyen interjú készítése kockázatokkal jár, nyilvánvalóan. Éppen ezért hónapokon át gondolkoztunk rajta” – kezdte a videót Tucker Carlson. 

A riporter kijelentette: azért interjúzik Putyinnal, mert ez a munkája és újságíróként tájékoztatnia kell az embereket. 

„Már két éve tart a háború, amely teljesen átalakítja az egész világot, és a legtöbb amerikai nincs tájékoztatva (róla). Nincs valódi fogalmuk arról, hogy mi történik a régióban, itt Oroszországban, vagy 600 mérföldre Ukrajnában. 

Pedig tudniuk kellene, mert ők fizetnek érte, olyan módokon is, amiket talán még nem vettek észre” 

– fejtette ki a riporter. 

Tucker hozzátette: az ukrajnai háború egy „emberi katasztrófa”, amelyben százezrek haltak már meg. S amelyben elesett egy teljes ukrán generáció. A riporter szerint a háború megváltoztatta a globális kereskedelmi és katonai szövetségeket és felborított a világgazdaságot. Kezd szétesni az a második világháború utáni gazdasági rendszer, ami biztosította a Nyugat prosperitását – jelentette ki. 

A riporter szerint Amerikán kívül az egész világ látja, hogy minden megváltozott.

„A média korrupt. Hazudnak az olvasóiknak és a nézőiknek, s ezt főleg mulasztás által teszik. Például mióta a háború elkezdődött Ukrajnában az amerikai híroldalak folyamatosan az ukránokról beszéltek és számtalan interjút készítettek Volodimir Zelenszkijjel. Mi magunk is leadtunk egy kérvényt, hogy Zeleszkij elnökkel interjúzhassunk. Reméljük elfogadja. De az interjúk, amiket Amerikában csinált nem tradicionális interjúk. Ezek hízelkedő lelkesítő találkozók voltak, amiket arra terveztek, hogy felerősítsék Zelenszkij követelését, hogy az USA még mélyebben menjen bele egy kelet-ukrajnai háborúba, és fizessen is érte. 

Ez nem újságírás. Ez kormánypropaganda, a legcsúnyább propaganda, az a fajta, amely embereket öl” 

– mondta Tucker Carslon. 

A riporter hozzátette: mindeközben senkinek nem jutott eszébe meginterjúvolni a konfliktus másik főszereplőjének az elnökét. Szerinte az amerikaiaknak fogalma sincs Putyin miért támadta meg Ukrajnát, vagy mik a tervei. Szerinte ez nem helyes. 

„Az amerikaiknak joguk van tudni mindent, amit csak lehetséges tudni egy háborúról, amelyben ők is érintettek, és nekünk jogunk van elmondani nekik, mert mi is amerikaiak vagyunk” – mondta Carlson, majd hozzátette: a szólásszabadság a születési joga egy amerikainak. 

A riporter felidézte, hogy három évvel korábban az amerikai kormányzat kémkedett rajtuk, majd kiszivárogtatta a sajtónak, hogy interjút terveznek Putyinnal. Ezt szerinte azért tették, hogy megakadályozzák az interjút. 

„Nem azért vagyunk itt, mert szeretjük Vlagyimir Putyint. 

Azért vagyunk itt mert szeretjük az Egyesült Államokat. S azt akarjuk, hogy prosperáló és szabad legyen” – mondta Tucker Carlson. 

A riporter hozzátette: az interjú majd elérhető lesz Twitteren és az ő személyes oldalán. 

Tucker Carlson teljes bejelentkezése: 

Nyitókép: Screenshot/X

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 90 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2024. február 07. 22:22
Egy tv csatorna sem adja le…az sem véletlen… Olyan,mint a csüngőhasú tik-tokja…😂😂😂
koronaszepe
2024. február 07. 21:55
TC beszél tisztességes tájékoztatásról? Eszemfaszom megáll! A világtörténelem legnagyobb kártérítését fizette ki az előző munkahelye a tudatos hazudozásai miatt, amit ő maga is elismert.Mondjuk, csak azt nézi hülyének, akit lehet. A Putyin interjú meg már csak ilyen, az ember - főleg, ha amerikai - manapság kiutazik Moszkvába, és kér egyet. Egyszerű...
kiss.istvan770
2024. február 07. 13:38 Szerkesztve
"... felerősítsék Zelenszkij követelését, hogy az USA még mélyebben menjen bele egy kelet-ukrajnai háborúba, és fizessen is érte." Szomorú, hogy Tucker Carlson sincs tisztában azzal, hogy az ukrajnai háborút, a saját hazáját is irányító bábmesterek (Nem a demens elnökbábu.) provokálták és ez valójában egy USA-Oroszország proxi háború Ukrajna területén. Egy olyan háborúban, amit az USA valódi vezetése és nem Európa provokált, azt az USA bankár-multi milliárdos maffiájának kell finanszíroznia nem Európának. Mivel az USA-t sem a választott vezetők vezetik, hanem a bankár ... maffia, ezért annyiban igaza van, hogy nem az adófizetőknek kell fizetni. HA HELYESÍRÁSI HIBÁT TALÁL A SZÖVEGBEN, AZT A MANDI MEKK ELEK „SZOFTVERE” KÖVETTE EL.
kiss.istvan770
2024. február 07. 13:26 Szerkesztve
A mandi "új szoftverének" színvonala a bányászbéka segge alatt van egy kilométerrel. A "hazáját" szót átjavította "házát"-ra, az "irányítót" "irányítja"-ra. A szándékosan hagyott üres sort törölte, ez a kisebb hiba. VALÓSZÍNŰ, HOGY A MESTERSÉGES UNINTELIGENCIA "SEGÍTSÉGÉT" VESZIK IGÉNYBE. A Google "helyesírás ellenőrzője" is hasonlóan működik néhány hónapja. Hibásnak jelöl helyes szavakat és hibás, magyartalan, vagy magyarban nem létező szavakat ajánl helyette, de legalább nem cseréli le a helyes szavakat a saját "találmányaira". Nem férne bele az 1000 karakterbe ha ennek a sz...nak minden hibáját felsorolnám.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!