Budapest nyerheti a 2013-as nyári siketlimpiát

2011. szeptember 15. 19:12

Magyarország rendezheti 2013-ban a siketlimpiát a Hallássérültek Nemzetközi Sportszövetségének elvi döntése szerint. Görögország visszalépése után a Magyar Paralimpiai Bizottság rekordidő alatt produkált pályázati anyagot.

2011. szeptember 15. 19:12

Alig két hónap alatt készítette el a Magyar Paralimpiai Bizottság (MPB) azt a pályázati anyagot, amellyel felvette a versenyt Törökországgal a siketlimpia 2013-mas lebonyolítási lehetőségének megszerzéséért. Craig Crowley, a Hallássérültek Nemzetközi Sportszövetsége (ICSD) elnöke a szervezet csütörtöki római ülésén elmondta: az elnökség teljes egyetértésben, egyhangúlag részesítette előnyben a „minden igényt kielégítő” magyar pályázatot.

A rendelkezésre álló kevés idő miatt az ICSD egyelőre elvi döntést hozott, végleges határozat decemberben várható. Amennyiben Budapest mégsem kapja meg Budapest a rendezési jogot, akkor 2013-ban elmarad a nyári siketlimpia.

A 2013-mas esemény lebonyolításától Görögország július 5-én lépett vissza.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!