Rengeteg cosplayer és Jessica Jones a bécsi Comic Conon – a helyszínről jelentkezünk

2015. november 21. 14:09

Először rendeznek Comic Cont Bécsben: mivel ilyen közel van az esemény, rögtön két kolléga is a helyszínről tudósít. Itt van elsőre egy pár fotó az geektalálkozóról: cosplayerek, figurák, űrhajók, Sailor Moon és egy saroknyi Jessica Jones.

2015. november 21. 14:09

A Mandiner.sci-fi munkatársai Facebook-oldalunkon élőben posztolnak a bécsi Comic Conról. Azért pár képet ide is átveszünk:

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szabolcsi Gergely
2015. november 23. 16:15
Teljesen őszintén kérdezem, tényleg úgy érzitek, hogy ezeket a gondolatokat meg kell osztanotok a világgal? Egyébként a Vienna Comic Con az egyik legszórakoztatóbb és a legfelszabadultabb rendezvény volt, amin valaha jártam (pedig féltem, hogy a párizsi események miatt nem így lesz) és tökre ajánlom mindenkinek, hogy egyszer töltsön el két napot egy olyan helyen, ahol csak hozzá hasonló rajongók veszik körül és ahol mindenki maximális lelkesedéssel teszi amit tesz. Ja és aki szerint tök oké dolog bárkinek a külsejére alpári megjegyzéseket tenni, vagy aki szerint szülni kötelesség, azok basszák meg magukat ♥
gwrf
2015. november 22. 12:45
Mi az, hogy és? Én kértem számon ismeretlen nőkön, hogy miért nem szülnek?
liberálzöld.
2015. november 22. 12:44
Szájernek sincs. És?
gwrf
2015. november 22. 12:44
neked hány gyereked van? Miért nincs több?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!