Werner Herzog dokumentumfilm az MI-ről

2016. január 21. 14:30

Werner Herzog mesterséges intelligenciáról, robotokról, összekapcsolt világról szóló dokumentumfilmjét a Sundance Fesztiválon mutatják be.

2016. január 21. 14:30

Werner Herzog, a Nosferatu, Fitzcarraldo és sok más híres játék- és dokumentumfilm rendezőjének legújabb munkája, az Íme: ábrándozások az összekapcsolt világról (Lo and behold: reveries of the connected world) mesterséges intelligenciáról, robotokról, behálózott, egyre összekapcsoltabb valóságunkról, a dolgok internetéről szól.

A dokumentumfilmet a ma kezdődő, január 31-ig tartó függetlenfilmes Sundance Fesztiválon mutatják be. Olyan helyszíneken forgatták, mint például a robotikai és MI-kutatásairól ismert Carnegie Mellon Egyetem.

A filmről egyelőre nincs sok információ, egy korábbi trailerből viszont megtudjuk, hogy „a nem túl távoli jövőben, lényegében gondolatokat tweetelhetünk.”  Vagy: „gyerekeink gyerekeinek a gyerekeinek szükségük lesz egyáltalán emberek társaságára?” És állítólag a „Robot Nyolcakat” is imádnánk…

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!