Esélytelenek marakodása

2012. február 08. 10:43

A republikánusok konzervatív és liberális vezetői kiegyeznek egymással, mint ahogy eddig tették? Most lehet, hogy máshogy lesz.

2012. február 08. 10:43
Charles Fenyvesi
Heti Válasz

„Vajon kétfelé szakad a Republikánus Párt? Sokféle válasz adható. Nem, az nem lehet. De igen, lehetséges. A republikánusok konzervatív és liberális vezetői kiegyeznek egymással, mint ahogy eddig tették? Most lehet, hogy máshogy lesz. A konzervatív republikánusok számára manapság az a szó, hogy kompromisszum, súlyosan negatív értelmű. Egyszerűen sértés.

Sokan abban bíznak, és azért drukkolnak Gingrichnek, mert biztosak abban, hogy a választók felismerik a minőségi különbséget közte és Obama között. De az amerikai elnökválasztás nem mindig vezet a jobb ember megérdemelt diadalához. Al Gore és John Kerry egyetemi képzettsége és eredeti írásai nem segítették őket az Oval Office-ba. George Bush győzött, annak ellenére, hogy angolnyelv-ismerete hiányos.

A jelenlegi bizonytalanságot kevesen szeretik. Sokaknak ez egyenesen félelmetes káoszt sugall. Egyes demokraták pánikba esnek, hogy a túl intellektuális széplélek Obamának befellegzett és a hordószónok Gingrich lefőzi, és aztán mint elnök háborút indít Irán ellen, mert hiszen a nép ezt akarja.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Corporate Soldier
2012. február 09. 08:23
Egyik republikánus nagyobb idióta. mint a másik. Közös jellemzőjük persze, hogy mindannyian benne vannak az AIPAC seggében. Üdítő kivétel Ron Paul, akit természetesen már többször leantiszemitáztak, pedig egyáltalán nem az. De ő nem is lesz elnök soha.
pierre bayle
2012. február 08. 15:41
Jól értem: azt teccik sugallni, hogy Gingich jobb ember, mint Obama? Hűha, szeretném látni azokat a kritériumokat...
gereb6
2012. február 08. 11:07
Amerikában az emberek nem ismerhetnek félelmet. (Legalábbis én úgy tudom.) Ott úgy be vannak építve a FÉKEK és ELLENSÚLYOK, hogy a választás gyakorlatilag SZIMBOLIKUS. Vagy mégsem?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!