Indul a Spotify videószolgáltatása

2016. január 26. 09:20

A héten 4 országban startol el a világ vezető zenei streaming alkalmazás videós megoldása.

2016. január 26. 09:20
Jason Abbruzzese
Mashable

„Tavaly májusban jelentette be a Spotify, hogy hamarosan videókat is nézhetnek majd rajongói és előfizetői. A tesztidőszak sikeresen véget ért, a héten négy országban indul el a videózás: Németországban, Svédországban, az Egyesült Királyságban és az USA-ban élvezhetik az Androidos okostelefonokon a zenei videókat. Az iOS-re csak jövő héten érkezik majd ez a megoldás ebben a 4 országban. A további menetrend még titkos, mert nem nyilatkoztak róla.



Valószínű nemcsak zenei videók lesznek majd a kínálatban, mivel új partnerek jelentkeztek a videós tartalmak feltöltésére, mint a Comedy Central, a BBC és az MTV, de a lista folyamatosan bővül. A cél az, hogy egyedi tartalmak jelenjenek meg itt, ami elég nagy kihívás a Google egyeduralma idején még manapság. A másik nagy kihívás az, hogy vajon az eddig a zenei streamingre idomított hallgatók hogy fogadják a videós tartalmakat (hiszen eddig a YouTube volt erre a kijelölt csatorna és párhuzamosan használták a két szolgáltatást).

 

Másrészt pedig mi lesz az a plusz tartalom ami miatt a Spotify-on érdemes videózni, hiszen a YouTube etalonnak számít ebben és jön fel a Facebook és a Periscope és a SnapChat is, 2016 a digitális videotartalmak éve lesz állítólag. A Spotify ugyan ígéri nem lesznek a videók között zavaró reklámok, mint a zenék között még az ingyenes változatban sem, de ki tudja mit hoz a jövő. Még a béna Mark Zukerbergnek is sikerült az automatikusan elinduló videózást a Facebookon lenyomni a közösségi médiáskodó pórnép torkán, végül is minden lehetséges, csak tartalomnak hívják és mozogjon benne a kép, színes legyen és szagos. Panem et circenses!

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!