Úgy tűnik, az offshore-szálak Ibizáig érnek

2016. március 18. 14:08

Az LMP eddig négyszer terjesztett elő törvényjavaslatot az offshore-lovagok kiseprűzésére, s a Fidesz eddig négy alkalommal állt az offshore-lovagok pártjára.

2016. március 18. 14:08
Schiffer András
Schiffer András
Facebook

„Évek óta tudjuk, hogy a letelepedési kötvény-bizniszből offshore-lovagok húznak hasznot. Évek óta tudjuk, hogy a kormány offshore-lovagok bevonásával szervez – jó pénzért  »gazdasági bevándorlókat« Magyarországra. Most úgy tűnik, az offshore-szálak Ibizáig érnek. Az LMP eddig négyszer terjesztett elő törvényjavaslatot az offshore-lovagok kiseprűzésére, s a Fidesz eddig négy alkalommal állt az offshore-lovagok pártjára. Az indokok azt hiszem teljesen nyilvánvalóak”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 68 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
császár
2016. március 19. 08:36
Nem kellene társelnöknő. Nagyban rontja a LMP esélyeit.
mustarharmas
2016. március 18. 23:38
Rogán. Habony.
gudmen
2016. március 18. 23:08
denia, harangláb, feriterki, lone wolf, berecskereki és a többi fidesszel vérszerzödött törzstag...a lendvai utcábol várjátok a mi offshoresaink jo offshoresosok panellt....vagy 6 év után az "emmútnyóc" a hibás...merre vagytok..hol...?
gudmen
2016. március 18. 21:46
kajmán szigetek, svájc, panama felkészül..érkezik az utalás...sokszámjegyü...euroban...: ORBÁN 420 MILLIÁRDDAL TÖMI KI FELCSÚTI GÁZSZERELŐJÉT Az Európai Uniótól építőipari beruházásra kapott 420 milliárddal Orbán kedvenc felcsúti gázszerelőjének, Mészáros Lőrincnek (és/vagy barátainak) a zsebeit tömi tele. Ezt a csillagászati összeget 4 év alatt fogják kiosztani pályáztatás (bruhaha) után a pályázó cégek közül a nyertesnek. Az a röhej, hogy a pályázat feltételeinek csak 3 cég felel meg, éspedig: a Mészáros és Mészáros Kft., a Duna Aszfalt Kft., és a Békés Drén Kft. Ez azonban csak kamu verseny, mert a 3 cég régóta közös erővel szivattyúzza ki az adófizetők pénzét, ezért tökmindegy melyikük nyer. A felcsúti gázszerelő pedig mindezért igazán hálás Orbánnak. Mészáros a miniszterelnök édesapjának tulajdonában lévő egykori Habsburg-majorságot (Hatvanpuszta) kibérelte, ahol a volt főhercegi uradalomban maga Orbán lakik (állítólag), meg a kutyája, Nárcisz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!