Támogatom a Maradjunk az EU-ban kampányt

2016. április 01. 11:53

Úgy döntöttem, hogy ma a legalkalmasabb bejelenteni: támogatom a Maradjunk az EU-ban kampányt.

2016. április 01. 11:53
Nigel Farage
Facebook

Úgy döntöttem, hogy ma a legalkalmasabb bejelenteni: támogatom a Maradjunk az EU-ban kampányt.

*

I've decided that today is the perfect time to announce that I'll be supporting the campaign to Remain in the EU.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Abszurdisztán
2016. április 01. 18:59
Hülye angol! A frász kerülget a humoruktól!
Abszurdisztán
2016. április 01. 18:45
ppix " Kilépnek a transzatlanti szabadkereskedelmi egyezményekből?" A TTIP-et meg se kötötték még! Mivan, te írod a cion jegyzőkönyveit hogy a jövőbe látsz?
djcs
2016. április 01. 17:05
EURACTIV „Exkluzív: feltárjuk Európa titkos bosszúját a Brexitért” címen az uniós ügyekre szakosodott portál felfedi azt a birtokába jutott titkos tervet, amely tartalmazza a büntetési tételeket, amelyeket azonnal életbe léptet, amint június 23-án a britek az EU-ból való kilépésre szavaznak. „A ’bosszúlistát’ teljes titokban állították össze az Európai Bizottság legfelsőbb szintről jövő utasításra”, olvasható. Azt ma (péntek) délben – az EURACTIV információja szerint – nyilvánossá tehetik. A megtorló intézkedések célja az, hogy minden más országnak elvegyék a kedvét a kilépéstől. „A britek különleges bánásmódot akartak”, mondta a portálnak egy luxemburgi uniós tisztségviselő, hozzátéve, „akkor most megkapták”. A büntetőlista néhány tétele: brit tisztségviselők gyors eltávolítása az EU intézményekből biztonsági és adatvédelmi alapon; az EU nem fog tárgyalni az Egyesült Királysággal semmilyen szabadkereskedelmi megállapodásról, valamint vámilletékek kivetése; szabad kéz adása a tagállamoknak, hogy a brit állampolgároknak korlátozzák a lehetőségét, hogy az EU-tagországokban éljenek és dolgozzanak; EU-támogatás Spanyolországnak Gibraltárral kapcsolatos igényei ügyében; a francia és német nyelv használatának előmozdítása az angol kárára; folytatásos BBC műsorok tilalma az európai kulturális identitás védelmére hivatkozva; intézkedések a londoni City elszigetelésére és az EU pénzügyi központjának áthelyezése Frankfurtba vagy Párizsba. Az Euractiv hozzáteszi: a brit adófizetőket egészen biztosan feldühíti, hogy e terveket a brit hozzájárulás, azaz adóik felhasználásával dolgozzák ki Brüsszelben. Egy magas szintű német forrás az Euractivnak úgy nyilatkozott, hogy a Brexit után Nagy-Britannia „nem Európa beteg, hanem halott embere lesz”. Ráadásul David Cameron brit miniszterelnököt arra kérik, a referendum után néhány nappal rendezett uniós csúcson már ne vegyen részt.
justiceforhungary
2016. április 01. 17:04
még hogy nincs humoruk az angoloknak :-)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!