Jourová kezében a pisztoly

2021. április 07. 13:09

A globalisták nagyon idegesek Brüsszelben. Így jár az, aki elhiszi a saját propagandáját, vagy hisz az olyan párttársaiknak, akik szerint Magyarország a földi pokol.

2021. április 07. 13:09
Kiszelly Zoltán
Kiszelly Zoltán
Mozgástér

„Soros György brüsszeli szinkronhangja interjút adott a Spiegelnek. Ebben ismét »betegnek« nevezte a magyar demokráciát, megsértve ezzel a szabadságszerető magyarokat. Jourová igazán tanulhatott volna elődei példájából, akikre már senki sem emlékszik, és akik mind kudarcot vallottak. Neelie Kroes, Rui Tavares, Judith Sargentini és társaik mind elhitték a globalista propagandasajtó és a »civil szervezetek« állítását, miszerint Magyarország egy olyan »korrupt« ország, amely az uniós támogatások nélkül összeomlana.

Tekintsünk el attól a »csekélységtől«, hogy az uniós támogatás minden tagországot megillet, és az nem könyöradomány, hanem a piacnyitásért, tízezerszám a mi pénzünkből kiképzett és nyugatra elvándorolt munkaerőért, illetve az itt működő multicégek innen elvitt profitjának ellentételezésére járó pénz. A »holland és német adófizetők« felemlegetése persze a »jó populizmus« része, amivel a Lajtán túl lehet választást nyerni, de aminek vajmi kevés köze van a valósághoz.

Az uniós források átlagban a magyar GDP 3-4 százalékát teszik ki, és a járvány előtti fejlődési ütemhez való visszatérés esetén a növekvő magyar nemzeti össztermék mellett ez az arány várhatóan csökken. A patrióta magyar gazdaságpolitika járvány előtti növekedési tempójához való visszatérés esetén hazánk, mint a többi V4-ország is, várhatóan 2030 után már nettó befizetővé válik, vagyis többet fizetne be az unió költségvetésébe, mint amennyi pénzt onnan visszakap.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rókabácsi
2021. április 08. 10:33
addig simogatta kínjában hogy kezébe sült el! most nyalogatja!
airmax
2021. április 07. 17:02
De egyébként tanulmányozandó még a kettős adóztatást elkerülő egyezmények is a csatlakozás előttről (ami nyilván a fejlettebbeknek kedvező...) Ami alapján kompenzációt kaptunk az ún. előfelzárkózási alapokból...
olajfa1
2021. április 07. 15:50
Jourova úgy gondolja hogy ő a mindenek feletti királynő... és csak kérhetnek meg jelenthetnek neki ő meg kihirdethet bármilyen ítéletet...
Kristály
2021. április 07. 15:26
Meg kellene nézni a háttér finanszirozást biztos hogy nem ingyen hüje a Jurova föleg ha elö zetesből lett kiszedve.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!